VIDEO Dacă doriți să revedeți...

VIDEO Dacă doriți să revedeți...

Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) au avut, în seara zilei de vineri, 23 septembrie 2022, un conflict violent, chiar în fața vilei impresarei de la Snagov.

S-a ajuns la violență fizică, iar cei doi și-au împărțit atunci câteva lovituri, după care au ajuns la secția de Poliție. Autoritățile au deschis, la acel moment, mai multe dosare penale și au emis ordine temporare de restricție.

Motivul de la care ar fi pornit „lupta” dintre cei doi ar fi fost legat de faptul că Reghecampf i-ar fi cerut explicații Anamariei Prodan pentru faptul că le-ar fi trimis mesaje sutelor de invitați la botezul fiului său Liam, în care tehnicianul ar fi fost denigrat. Discuția din stradă ar fi escaladat și astfel s-a ajuns la scandal, și chiar bătaie.

În plus, antrenorul s-ar fi enervat și pentru faptul că Anamaria Prodan l-ar fi acuzat că a sustras niște bunuri comune de valoare din casă.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”