VIDEO Dan Bucura: Bătaie de joc la Otopeni! Arafat și Cercel mint! Românii veniți din focarul din Lombardia nu au intrat în carantină!

VIDEO Dan Bucura: Bătaie de joc la Otopeni! Arafat și Cercel mint! Românii veniți din focarul din Lombardia nu au intrat în carantină!

Dan Bucura: Bătaie de joc la Otopeni! Arafat și Cercel mint! Românii veniți din focarul din Lombardia nu au intrat în carantină!

Jurnalistul Dan Bucura scrie pe Facebook că măsurile anunțate de oficialii români sunt doar minciuni:

„Prostie și ticăloșie la un loc! Carantina de pe aeroportul Otopeni a fost o bătaie de joc și o minciună ordinară! Am fost în primul avion care a aterizat la București, direct din patria coronavirusului italian (provincia Lombardia)❗ Adică zborul de Bergamo care a aterizat undeva la ora 15. Anunțurile lui Arafat, Streinu Cercel și alții vorbeau încă de dimineața despre o carantină strictă, culoare separate, asistență medicală și alte măsuri luate pentru toți cei ce vor veni din Italia..

Povești și minciuni! În afară de polițiștii de Frontieră, depășiți oricum de situație, nu ne-a întâmpinat nimeni. Ne-au înghesuit ca pe vite într-un holișor, unde am completat niște formulare. Fiecare cum a vrut și cum a știut. Apoi le-am predat acelorași polițiști. Nimeni nu ne-a spus nimic de vreo carantină, de obligații sau masuri de prevenție!

Câteva ore mai târziu l-am auzit la TV pe medicul Streinu Cercel că noi suntem în carantină la domiciliu! La domiciliul cui, măi mincinoșilor?! Nu ne-a spus nimeni de așa ceva pe aeroport!! Oare câți dintre sute de români întorși din Lombardia au ascultat la TV bazaconiile doctorului Cercel?! De la tv trebuiau sa afle?! Vă bateți joc de noi, incompetenților!!

Cercel, Arafat, Costache... DEMISIA!! Dacă aveți onoare...”

Dan Bucura a publicat și pe Jurnalist.ro imagini cu ceea ce s-a întâmplat la Otopeni.

 

Prima cursa dinspre Italia, acolo unde cazurile de coronavirus s-au înmulțit îngrijorător a sosit pe aeroportul Otopeni în jurul orei 15. Zborul Ryan air de la Bergamo a fost primul test pentru autoritățile de la București, după introducerea carantinei pentru cei sosiți din această țară.

Imaginile pe care le vedeți, prezentate în premieră de jurnalist.ro arată haosul din aeroportul Otopeni. Pasagerii sunt puși să completeze o declarație pe propria răspundere și apoi lăsați sa plece acasă. Hârtia cu pricina este aproape imposibil de verificat de către Poliția de Frontieră, singura instituție implicată momentan.

Asa arată declarația (forma în engleză) pe care o completează cei ce vin din Italia

Așa cum puteți vedea în toate filmările prezentate, singurul lucru care s-a produs în aeroportul Otopeni este o busculadă fără sens. Oamenii nu erau pregătiți cu pixuri, iar locurile dedicate completării acelor formulare nu există. Inclusiv pereții aeroportului au fost folosiți de pasagerii sosiți din Italia.

 

Așa cum puteți vedea, singurii care întâmpină pasagerii veniți din zonele afectate de virusul Wuhan sunt doar polițiștii de Frontieră. Nu există niciun fel de personal medical, iar oamenilor nu li se ia temperatura și nu sunt consultați în niciun fel…

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!