VIDEO Dans și manele pe mașina Poliției

VIDEO Dans și manele pe mașina Poliției

Doi adolescenţi din Vrancea s-au urcat pe o autospecială a Poliţiei şi au postat apoi filmuleţul pe Tik-Tok, Poliția anunțând că a declanșat o anchetă.
 
Conform IPJ Vrancea, cei doi adolescenţi de 15 şi 16 ani, care se urcaseră pe o autospecială de poliţie şi apoi au postat pe Tik Tok filmuleţul în care se distrau şi bravau au fost identificaţi luni noapte.
 
"Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală au identificat doi minori, de 15, respectiv 16 ani, care se urcaseră pe o autospecială de poliţie. Gestul lor a fost filmat şi postat pe o reţea de socializare. Deşi poliţiştii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate şi postate, cei doi au fost identificaţi", a transmis marţi IPJ Vrancea, citat de News.ro.
 
Cei doi adolescenţi au fost duşi la sediul Poliţiei, urmând ca fapta lor să facă obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 37 de violuri, 3 morți, 87 de magazine și 1500 de case devastate / Bilanțul primei zile de ocupație în Alba a „e…

2 Poate cea mai frumoasă femeie din România...

3 De citit!

4 Fenomen straniu în SUA

5 Informație / Din 2015, CIA antrenează în secret forțele speciale ucrainiene „să ucidă ruși” în cazul unei invazi…