VIDEO „De ce ai ales să te urâțești așa. Zici că nu mai ești tu”/S-a „urâțit” Diana Munteanu, așa cum o critică unii în online?

VIDEO „De ce ai ales să te urâțești așa. Zici că nu mai ești tu”/S-a „urâțit” Diana Munteanu, așa cum o critică unii în online?

O postare recentă de pe rețeaua de socializare Instagram nu a avut tocmai efectul dorit pentru Diana Munteanu. În vârstă de 45 de ani, aceasta pare să arate mai bine ca oricând, iar prezentatoarea de la Antena 1 nu se sfiește să se mândrească cu energia și fizicul de invidiat pe care le are. Însă, se pare că nu toți fanii ei de pe Instagram sunt chiar atât de încântați de postările acesteia, iar vedeta și-a atras o mulțime de comentarii negative.

Comentariile negative primite de către Diana Munteanu au făcut referire la operațiile estetice, care, spun utilizatorii de pe Instagram, nu au efectul la care a sperat vedeta Antena 1.

Diana Munteanu a primit critici pe Instagram

Au fost o mulțime de comentarii care au afirmat că aceasta arăta mult mai bine înainte de a apela la operațiile estetice, un utilizator spunând chiar „zici că nu mai ești tu”. Alt utilizator a scris: „ai devenit dintr-o femeie frumoasă, una de nerecunoscut.” Un alt internaut a scris: „Nu înțeleg de ce ai ales să te urâțești așa!”

Desigur, pe lângă valul neașteptat de critici, vedeta a avut și destui fani gata să îi ia apărarea. Însă, se pare că internauții au mai găsit un motiv de a se lega de Diana Munteanu, deoarece operațiile estetice nu au fost singurul motiv de nemulțumire. Un utilizator a spus că vedeta se bronzează mult prea mult, iar, aici, aceasta nu a ezitat să comenteze, spunând că iubește bronzul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

2 „Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot sa mă aliniez în a o susține pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă”

3 „Tu muncești și-ți cumperi o Dacie pentru că atât poți, eu muncesc și-mi cumpăr un Ferrari pentru că atât pot”

4 Răsturnare de situație? / Suplimentul folosit de Simona Halep ar conține „ingrediente chinezești necunoscute”

5 Cum arată sondajul pe baza căruia PSD şi PNL spun că discută comasarea alegerilor şi candidaturi pe liste comune