VIDEO De frica huiduielilor, Șobolanul se dă bolnav de 1 Decembrie! Priviți-l cum minte!

VIDEO De frica huiduielilor, Șobolanul se dă bolnav de 1 Decembrie! Priviți-l cum minte!

De frica huiduielilor, Șobolanul se dă bolnav de 1 Decembrie! Priviți-l cum minte! Dragnea spune că se va hotărî în zilele următoare unde merge de 1 Decembrie, mai cu seamă că a primit multe invitații. A adăugat, însă, că speră ca sănătatea să îi permită să ia parte la ceremonii, lăsând astfel să planeze un dubiu în legătură cu prezența sa la festivitățile ce marchează Centenarul.

Întrebat unde va participa la ceremoniile de 1 Decembrie, Șobolanul a răspuns: „Încă nu m-am decis, undeva unde (oftează și șovăie puțin) unde o să fiu invitat. Am foarte multe invitații și o să aleg zilele astea. Sper să fiu și într-o stare de sănătate bună”, a adăugat Liviu Dragnea.

Întrebarea vine în contextul în care mai sunt cinci zile până la evenimentele organizate de 1 decembrie. Oficialii şi o parte a societăţii civile invită la celebrarea Centenarului, dar există şi o altă parte a societății care consideră că 1 Decembrie e momentul potrivit pentru sărbătorirea libertăţii, a unirii împotriva abuzurilor puterii asupra justiţiei. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...