VIDEO De Niro l-a înjurat pe Trump în direct la TV. La noi, toți îl pupă-n cur pe Dragnea cu apelativul „domnul”!

VIDEO De Niro l-a înjurat pe Trump în direct la TV. La noi, toți îl pupă-n cur pe Dragnea cu apelativul „domnul”!

De Niro l-a înjurat pe Trump în direct la TV. La noi, toți îl pupă-n cur pe Dragnea cu apelativul „domnul”! Actorul Robert de Niro a fost ovaţionat, duminică seară, la gala premiilor Tony, pentru afirmaţia „Fuck Trump” făcută în discursul de prezentare a muzicianului Bruce Springsteen, care a primit un trofeu onorific. Delay-ul transmisiunii directe făcută de CBS a permis postului de televiziune să cenzureze audio declaraţia actorului.


Pe scena Radio City Music Hall, De Niro şi-a arătat din nou dezaprobarea faţă de prezedintele american Donald Trump. Publicul l-a ovaționat frenetic pe actor, ridicându-se în picioare și aplaudându-l.

Telespectatorii CBS nu au auzit însă expresia obscenă, pentru că sistemul de întârziere a transmisiunii cu zece secunde a permis CBS să îl cenzureze audio.

CBS a confirmat că De Niro s-a abătut de la scenariul show-ului când a urcat pe scenă pentru a-l prezenta pe Bruce Springsteen, care a susţinut un scurt recital.

„Comentariile domnului De Niro au fost neaşteptate şi necertificate. Limbajul injurios a fost şters din transmisiune”, a transmis postul într-un comunicat citat de Variety.

Din cauza unor astfel de incidente şi a amenzilor date de Federal Communications Commission, reţelele americane de televiziune şi radio au optat pentru o întârziere a transmisiunilor directe cu cinci secunde sau mai mult.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”