VIDEO de senzație cu Juncker dându-i reject Angelei Merkel!

VIDEO de senzație cu Juncker dându-i reject Angelei Merkel!

Video de senzație cu Juncker dându-i reject Angelei Merkel!Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a susținut o conferință de presă la Bruxelles, alături de premierul slovac, Robert Fico, și cu vice-președintele Comisiei Europene, Maros Sefcovic, potrivit Politico.com.

După discursul susținut de președintele Comisiei Europene, telefonul său, un Nokia vechi, a început să sune. Juncker a crezut că este soția sa, așa că a respins apelul.

 „E soția mea, scuze”, a spus Juncker, scoțând telefonul din buzunar. Apoi, acesta s-a uitat la ecran și a văzut că este sunat de cancelarul german. „Nu, era doamna Merkel”, a continuat președintele Comisiei Europene, zâmbind. Scena a fost urmată de mai multe râsete din sală.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...