VIDEO de SENZAȚIE de la bilanțul ZERO al Trompetei! Un reporter Recorder a fost scos cu forța

VIDEO de SENZAȚIE de la bilanțul ZERO al Trompetei! Un reporter Recorder a fost scos cu forța

Un jurnalist al proiectului media Recorder, care s-a lansat luna trecuta cu un reportaj privind cuplul Firea Pandele ce a devenit viral, nu a fost lasat vineri sa intre la conferinta de presa in care primarul general si-a prezentat bilantul primului an de mandat. Proiectul Recorder s-a lansat luna trecută cu un reportaj despre Firea-Pandele ce a devenit viral.

Accesul presei a fost liber la eveniment, dar reporterii Recorder nu au putut participa pe motiv ca nu ar avea acreditare sau invitatie.

"Am fost scosi din sala cu forta, pe motiv ca asa s-a ordonat", acuza Recorder.ro.

Nici n-am apucat să lansăm site-ul, că Recorder îi sperie deja pe politicieni. La evenimentul în care Gabriela Firea și-a prezentat bilanțul după primul an de mandat, am fost scoși din sală cu forța, pe motiv că așa s-a ordonat. Și totuși avem un reportaj:

Pagina de Facebook "Recorder", incadrata drept "Media/News Company", avea in dupa-amiaza zilei de 15 mai zero like-uri. Nu avea mai nimic, decat o poza de profil cu un buton mare, rosu.

In jurul orei 15 din acea zi , publica un reportaj cu "Pelerinajul la Cinstitul Brau al Maicii Domnului", la Catedrala "Sfanta Parascheva" din Voluntari, cu participarea cuplului de primari Firea-Pandele. In mai putin de 24 de ore, "Recorder" batea recorduri de viralizare pentru o pagina nou-creata.Crătițăreasa cu Negoiță


Crătițăreasa cu Negoiță


Crătițăreasa cu George Mihăiță


Crătițăreasa cu George Mihăiță


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 VIDEO Imagini rare de pe linia frontului din Ucraina

3 VIDEO NGAD, avionul hibrid de luptă invizibil de generația a 6-a. Zboară în escadrilă de drone

4 Foarte interesante amănunte!

5 Ucraina a primit sistemul de apărare aeriană NASAMS care ar trebui să schimbe situația de pe câmpul de luptă