VIDEO De văzut...

VIDEO De văzut...

De văzut...

Armata Ucraineană a ajuns la Kupianks și mai departe la râul Oskil și UNICUL pod rutier (din Senkove) de pe ruta P79 între Kupiansk și frontul Izium a fost lovit de ucraineni și făcut impracticabil pentru armata rusă. A mai rămas cel feroviar, însă oricum toată zona sud de Kupiansk este controlată de Armata Ucraineană.
În total în ultimele 24 de ore, Armata Ucraineană a recucerit 1000 km2. De la începutul lunii peste 2000 km2, ,scrie pe Facebook Radu Hossu, unul dintre comentatorii avizați ai situației de pe frontul ucrainean.
Se estimează că peste 20.000 de ruși de pe frontul Izium-Lyman-Yampil sunt înconjurați.
La sud de Izium a doua Bătălie pentru Lyman a început! Asta înseamnă că Izium se va transforma într-o pungă ce-i va ține pe acei ruși blocați acolo, fără rute de aprovizionare. Însă, (speculez aici) din punctul meu de vedere, frontul Izium este deja colapsat.
Tot ceea ce vedeți albastru pe harta alăturată, la dreapta liniei roșii, era sub control rusesc. Ca să vă dați seama de magnitudinea contraofensivei absolut genial coordonate de comandanți!


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”