VIDEO Deputat PSD CONDAMNAT: Iohannis să stea cu POPORUL LUI, cu ăia 6 milioane care l-au votat!

VIDEO Deputat PSD CONDAMNAT: Iohannis să stea cu POPORUL LUI, cu ăia 6 milioane care l-au votat!

Ăsta spune ce nu poate spune Dragnea pe televizor, dar strigă ăia, la Cotroceni! Oameni buni, ascultați ce furunculi umani se ascund în Parlament! Deputat PSD condamnat: „Iohannis să stea cu poporul lui, cu ăia 6 milioane care l-au votat!” „Nu ne reprezintă, nu e preşedintele nostru. Să stea cu cine l-a ales. Deci, nu e preşedintele meu. Ne-a dezbinat de mult, acest preşedinte ne-a dezbinat. Noi suntem aleşii poporului nostru, nu poporului lui. Dacă azi venea cu un mesaj de pace, frumos, ca să stăm să discutăm la masă, aşa cum a spus domnul Tăriceanu, era OK, dar dânsul a venit cu un alt mesaj. Dânsul a venit din Germania, ca să ştiţi de unde”, a declarat deputatul PSD Cătălin Rădulescu, după ce a părăsit plenul reunit al Parlamentului în timp ce preşedintele Klaus Iohannis îşi susţinea discursul.

Parlamentarii PSD au părăsit sala de plen în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis, care a replicat acestui gest: „Aţi obosit deja? Ghinion!”.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost condamnat în 2016 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru corupție. 

Politicianul a fost trimis în judecată în aprilie 2014, de procurorii DNA, care l-au acuzat că, în perioada ianuarie 2013 - februarie 2014, s-a ocupat şi de administrarea şi controlul societăţii comerciale SC Concordia Con Strade, activitate incompatibilă cu funcţia de deputat.

Procurorii l-au mai acuzat pe deputatul PSD că, la 27 august 2013, în cadrul unei întâlniri cu un manager de proiect, privind construirea unei parcări pentru un supermarket din Piteşti, i-a promis acestuia 10.000 lei. În schimbul banilor, funcţionarul trebuia să semneze procesul verbal de recepţie, fără reducerea devizului cu suma de 50.000 de lei pentru lucrările prost executate. 



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro