VIDEO Dezvăluire EXPLOZIVĂ! Fraților, ăștia au FURAT două voturi la moțiune! Au fost doar 249 de voturi!

VIDEO Dezvăluire EXPLOZIVĂ! Fraților, ăștia au FURAT două voturi la moțiune! Au fost doar 249 de voturi!

La moțiune au fost mai multe bile în urne decât numărul de parlamentari care au votat! Fraților, ăștia au furat două voturi la moțiune! Au fost doar 249 de voturi! Culmea, dovada video este furnizată de site-ul patronat de unul care a lucrat la Antena 3(Ioșca Buble) și este soțul unei deputate PSD(Diana Tușa)! Dovezile par indubitabile! Dragnea e trădat din interior? Pentru că vorbim despre un lucru extrem de grav! Care se va lăsa cu dosar penal și chiar anularea votului, date fiind suspiciunile legate de numărul de bile... Și un amănunt interesant: Mircea Drăghici, cel care a numărat voturile, a fost consilierul personal al lui... Victor Ponta! Lucrurile devin interesante, nu-i așa?

”Numărul total de voturi valabil exprimate: 251. Din care, voturi pentru adoptarea moţiunii de cenzură: 241.” - A fost anunţul oficial după numărarea voturilor la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Doar că socoteala oficială nu se potriveşte celei de pe înregistrările video şi nimeni nu are o explicaţie coerentă.

Am urmărit de trei ori înregistrarea video a votului de la moţiunea de cenzură, din momentul în care urnele au fost introduse în sală, până în momentul în care li s-au pus capacele şi au fost scoase din sală. Au fost 249 de persoane care au introdus bile în urne: 74 de senatori şi 175 de deputaţi, scriu cei de la site-ul respectiv.

Cele două voturi în plus anunţate la final nu ar fi schimbat soarta moţiunii, însă s-ar fi putut dovedi decisive în cazul unui scor mai strâns. Oricum, existenţa unor bile în plus în urne este o întâmplare suficient de gravă şi un precedent periculos. Astfel, am încercat să obţinem o explicaţie de la cei direct implicaţi. Însă, în loc să fie lămuritoare, explicaţiile au complicat şi mai mult lucrurile.

L-am sunat pe deputatul PSD Mircea-Gheorghe Drăghici, chestor al Camerei Deputaţilor, unul dintre cei doi parlamentari care au înmânat bilele colegilor care au votat moţiunea.

Reporter: "- Am urmărit înregistrarea votului, de la momentul în care se introduc urnele în sală, până când se pun capacele și sunt scoase urnele din sală. Am numărat toate persoanele care au introdus bile în urne și sunt 249. La final s-au anunțat 251 de voturi. Poate e o explicație care îmi scapă mie și dumneavoastră, ca om direct implicat, prin împărțirea bilelor, știți mai bine."

Mircea-Gheorghe Drăghici: "- Eu am numărat 240 care au votat pentru. Am uitat să mă număr pe mine. Am fost al 241-lea. Probabil că nu mă vedeți pe cameră pe mine."

Reporter: "- Vă vedeți pe înregistrare. Ați fost chiar ultimul care ați introdus bilele în urne."

Mircea-Gheorghe Drăghici: "- Poate nu l-ați văzut pe cel din dreapta mea. Pe domnul... de la PNL... care a dat bilele cu mine, și pe Chisăliță cred că nu l-ați văzut. Ei au votat după mine. Au votat nu pe locul unde erau urnele. Chisăliță era în ăla (scaun - n.r.) cu rotile și ăstalaltul a alergat cumva să... a votat împotrivă, evident. La rugămintea mea a votat."

Reporter: "- Domnul Chisăliță e de la Caraș, nu? Spunea că nu a votat."

Mircea-Gheorghe Drăghici: "- A venit expres în Parlament pentru vot."

Reporter: 2- Și e regulamentar să se voteze după ce se iau urnele de la locul lor?"

Mircea-Gheorghe Drăghici: "- Da, da. Până începe numărarea voturilor, se poate vota, nu e o problemă."

Mai departe, l-am sunat pe Ioan Narcis Chisăliţă, deputat PSD de Caraş-Severin. I-am relatat cele spune de colegul său Mircea-Gheorghe Drăghici şi l-am rugat să confirme.

"Nu e adevărat. Eu nu am fost. Se vede pe camere, pe tot. Am fost la începutul moţiunii, când a început, la ora 11, după care am plecat. Am fost împreună cu colegii mei de la Caraş-Severin. Nu ştiu ce discuţii aţi avut cu domnul Drăghici, dar eu în mod sigur nu am votat", a declarat deputatul Chisăliţă.

L-am contactat şi pe senatorul PNL Alexandru Pereş, al doilea parlamentar responsabil de împărţirea bilelor, cel despre care Mircea-Gheorghe Drăghici afirma că a votat la insistenţele sale.

"Eu n-am votat dom’le, vezi de treabă. Deloc! E o dezinformare. Poate să spună ce vrea, dar e clar, se vede şi pe înregistrarea video: eu nu am votat pentru că noi, ca liberali, am zis că participăm, dar nu votăm. Doar în sală se votează, nu pe parcurs, după ce se iau urnele. Urnele se sigilează şi se duc în sala Biroului Permanent", a declarat Pereş.

Mai jos, înregistrarea video a votului pe moţiunea de cenzură, la viteză 4x, cu numerotarea fiecărei persoane care a introdus bile în urne. A doua înregistrare este a votului pe moţiune la viteză normală (47 de minute).



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa