VIDEO Diana Șoșoacă, delir în Parlament: „Cutremurul din Turcia a fost provocat „la comandă”, zona a fost „stimulată artificial cu arme geologice”

VIDEO Diana Șoșoacă, delir în Parlament: „Cutremurul din Turcia a fost provocat „la comandă”, zona a fost „stimulată artificial cu arme geologice”

Risc Seismic

Senatoarea SOS Diana Ivanovici Șoșoacă a ținut miercuri, 8 februarie, un discurs halucinant în Parlamentul României, intitulat "A fost nevoie să moară oameni și încă nu s-a terminat", scrie ziare.com .

În declarația sa politică, senatoarea a susținut că seismul devastator din Turcia, în urma căruia au murit până în prezent peste 16.000 de oameni, nu a avut cauze naturale, ci a fost provocat “la comandă” de către cei care au fost deranjați de poziția de neutralitate a președintelui turc Recep Tayyp Erdogan vizavi de războiul din Ucraina.

“De trei ani trăim la nivel mondial o adevărată campanie de ucidere în masă, fie prin intermediul unor pretinse pandemii și nevoia iminentă de injectare cu vaccinuri netestate care omoară oameni, fie prin intermediul unor războaie care reduc numărul populației, dar repun pe alte făgașuri politica internațională, reașează polii de putere și modifică granițele. Până când am trăit să asistăm și la producerea de cutremure la comandă? În fapt, este un atac asupra Turciei din partea mai marilor lumii, cărora le-a displăcut total faptul că au fost puși la punct de Recep Tayyp Erdogan, președintele Turciei. Mai mult, poziția acestuia de neutralitate și mediator în războiul ucraineano-rus a deranjat profund, mai ales că Turcia este a doua mare putere din punct de vedere militar în cadrul NATO. Poziția sa de a bloca aderarea Suediei la NATO, dar și discursul său la Davos, mai ales și gestul său de a pleca în mijlocul conferinței sfidându-l pe șvab, nu a rămas fără ecou în lumea dură și rece a conducătorilor lumii.

Însă nimeni nu s-a gândit că va fi nevoie să moară oameni, atâția oameni și într-un mod atât de mișelesc și este doar un avertisment. Pentru că nu era zona cea mai populată a Turciei. 150 de replici ale unui cutremur devastator, al doilea mai mare ca primul fără existența unui focar, zona fiind stimulată artificial, armele geologice existând de foarte mult timp, folosindu-se până acum fără a cauza foarte multe victime, probabil pentru experimente. Acum a fost pusă în practică”, a spus Șoșoacă de la tribuna Parlamentului.

Senatoarea Diana Șoșoacă a identificat și motivele care ar fi determinat o putere mondială să apeleze la aceste arme geologice pentru declanșarea primului seism, susținând că deja “serviciile secrete turcești investighează o posibilă intervenție criminală”.

“Dacă ne voim uita cu atenție pe harta conductelor din Turcia, o să vedem că este brăzdată de conducte de gaz și petrol, acestea fiind, de fapt, și unul dintre scopuri - distrugerea lor. Însă cu 10 secunde înainte de producerea așa-zisului seism, turcii au închis aceste conducte. În plus, cu 24 de ore înainte de producerea seismului, 10 state și-au retras ambasadorii din Turcia. Cu 5 zile înainte de producerea acestuia, MAE din România emitea o avertizare de călătorie pentru cetățenii români în Turcia, deși nu exista un pericol. La fel, alte țări. Omorând oameni și-au făcut interesele.

Hărțile prezentate pe toate canalele de televiziune arată că nu a existat un epicentru, ci o epilinie cu mii de cutremure. Serviciile secrete turcești investighează o posibilă intervenție criminală, a se citi o implicare a altui stat în declanșarea primului seism, ce a urmat ulterior fiind o reacție în lanț după destabilizarea plăcilor tectonice din regiune. Este foarte clar că președintele Erdogan a fost pedepsit pentru curajul, demnitatea și onoarea sa și pentru apropierea sa de Federația Rusă, în fapt, o poziție de neutralitate și mediere pentru pace”, a mai spus Șoșoacă.

Mai mult, senatoarea SOS este de părere că seismul din Turcia este folosit pentru abaterea atenției de la războiul din Ucraina: “Se dorește îndepărtarea atenției de pe Ucraina, unde reprezentanții multor țări au început să vocifereze împotriva despotismului și a ordinelor date de președintele Zelenski, de parcă ar conduce lumea și cineva ar avea obligația să trimită arme și să participe la războiul său, într-un război în care și-a sacrificat propriul popor și și-a distrus întreaga țară. Oricine vorbește de pace este pus la stâlpul infamiei și atacat din toate părțile.”

“Îmi este foarte clar că la acest moment, lucrurile la nivel internațional au scăpat de sub control. Nebunii se joacă de-a Dumnezeu și cred că au câștigat jocul, pentru că pentru acești demenți și psihopați care produc războaie și cataclisme cu arme neconvenționale, noi oamenii suntem doar niște cifre de care se pot descotorosi. Este imperios necesar ca toate națiunile, toate popoarele lumii, să ne ridicăm împreună. Să ne trezim din comoditate și nepăsare și exact ca la 1848 să începem lupta de eliberare de sub jugul psihopaților, al demenților care ne-au răpit fericirea și lumea frumoasă în care trăiam. De aceea vă îndem pe toți cei care mai vreți să trăim într-o lume a lui Dumnezeu și nu a satanei, vă îndemn la ridicarea la luptă, la revoltă mondială pentru a ne elibera cu toții și a nimici acești dușmani, pentru că în acest moment suntem în legitimă apărare. Luați ghearele de pe Turcia, luați ghearele de pe România, luați ghearele oamenii lui Dumnezeu. Avertisment pentru psihopații lumii: dacă pentru voi este nevoie să moară oameni, și pentru noi este nevoie să pieriți voi. Este totul sau nimic, ochi pentru ochi și dinte pentru dinte. Legea Talionului”, a conchis Diana Șoșoacă.

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...