VIDEO Diana Șoșoacă: Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2

VIDEO Diana Șoșoacă: Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a declarat, într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu, că în campania electorală s-a temut că a fost otrăvită, spunând că a fost internată cu simptome de „otrăvire”. „Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament”, a susținut Bahmuțeanu.

Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc. Că sunt multe persoane ‘non grata’ din străinătate care au primit buchete de flori pe care erau puse niste substanțe care i-au îmbolnăvit grav sau care și mai grav… Eu nu sunt paranoică, dar mi s-a întâmplat de două ori să fiu în prag de a fi internată în acea perioadă, cu niște simptome ce păreau a fi de otrăvire.

Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei și au venit acasă și mi-au făcut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic că atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele”, i-a spus Diana Șoșoacă lui Bahmuțeanu.

Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de niste călugărițe, arăta și mirosea ceva ce nu-ți poți închipui, și una dintre ele mi-a spus că să nu cred că sunt otrăvită, o să mănânce ea un pic din pâine. Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că îmi vor binele, dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte.

Este foarte clar că se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru că vor avea viață grea cu mine în Parlament. Cinci persoane, din cinci direcții diferite mi-au spus să fiu atentă, mai ales copiii mei, pentru că se pregătește infectarea mea și a familiei mele cu ceva ce ar semăna cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2”, a mai spus senatoarea AUR.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

3 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…

4 O decizie corectă! Drulă, ministrul Transporturilor, nu mai vrea drumuri modernizate care să treacă prin sate,…

5 Mușchii președintelui fac furori pe internet! / Câh, Mândruță nu s-a putut abține să nu-i dea o limbă...