VIDEO „Dihăniile” HIMARS au „vizitat” un mare depozit de echipamente militare rusești. Nimic n-a rămas

VIDEO „Dihăniile” HIMARS au „vizitat” un mare depozit de echipamente militare rusești. Nimic n-a rămas

Un depozit imens de echipamente militare ale rușilor din Kupyansk a fost distrus complet de rachetele lansate din sistemele de artilerie HIMARS, scrie Newsweek .

Forțele ucrainene au lansat un tir imens de rachete cu ajutorul HIMARS-urilor trimise de americani. Proiectilele ghidate au lovit precis mai multe ținte, printre care un depozit uriaș plin cu vechicule și echipamente militare.

Unitățile ucrainene de rachete și artilerie au lovit șase posturi de comandă rusești; 11 zone în care erau concentrate personal militar, arme și echipamente rusești; două sisteme antiaeriene; pozițiile a trei unități rusești de rachete și artilerie; șase puncte de depozitare a munițiilor; și alte opt ținte rusești importante.

În cursul zilei de 25 septembrie, forțele de apărare ucrainene au respins atacurile rusești în apropiere de Soledar, Vyimka, Kurdiumivka, Zaitseve, Novomykhailivka, Pervomaiske și Pavlivka.

Pentru a sprijini forțele terestre, avioanele ucrainene au efectuat 21 de lovituri aeriene și au lovit 14 zone în care erau concentrate personal și echipamente militare rusești și șapte sisteme de apărare antiaeriană.

În plus, unitățile ucrainene de apărare antiaeriană au distrus două UAV-uri rusești pe două fronturi diferite.

Statul Major General a raportat că, la 24 septembrie, unitățile de artilerie ucrainene au efectuat misiuni de tragere care au distrus aproximativ 10 echipamente militare și sisteme de arme rusești în apropiere de Huliaipole și un sistem de rachete antiaeriene rusești S-300 și un punct de depozitare a munițiilor în apropiere de Tokmak, toate pe teritoriul temporar ocupat al regiunii Zaporojie.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

2 VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

3 Andrei Caramitru pune tunurile pe OMV: „Există suspiciuni de sabotare a economiei României și de furt generalizat”

4 Nouriel Roubini / „Se profilează mama tuturor crizelor economice”

5 Rareș Bogdan, noi informații despre intrarea în spaţiul Schengen