VIDEO Din nou panică la granița Rusiei cu Ucraina!/Canalele de Telegram anunță o pătrundere a trupelor de diversiune în regiunea Bryansk

VIDEO Din nou panică la granița Rusiei cu Ucraina!/Canalele de Telegram anunță o pătrundere a trupelor de diversiune în regiunea Bryansk

Canalele Z rusești de Telegram raportează că unități ucrainene DRG (de diversiune) au spart granița și a intrat pe teritoriul Federației Ruse.

Rușii raportează că „DRG-ul ucrainean” a pătruns în satul Sușany, regiunea Bryansk, într-o încercare de atac lângă satul Brovnichi, acum se duc lupte.

Civilii se ascund în subsoluri, în stradă se aud împușcături. În plus, o dronă kamikaze a atacat o mașină Niva a Ministerului rus al Apărării pe șoseaua Brovnichi-Sușany.

Doi militari ai Federației Ruse au fost uciși.

În trecut s-a raportat că armata rusă și-a atacat propriile orașe din regiunea Belgorod, fiind în stare de panică din cauza străpungerii graniței.

Canalul Telegram Mash, citând o sursă, a declarat că un grup de sabotori ucraineni a încercat să pătrundă în satul Sușany, regiunea Bryansk. Ministerul rus al Apărării și autoritățile locale nu au comentat încă aceste informații.

Potrivit canalului Mash, sabotorii Forțelor Armate ale Ucrainei au făcut ambele încercări de a pătrunde în regiunea Bryansk în timpul zilei. Publicația spune că planul „Edelweiss” a fost declanșat. Potrivit canalului, exploziile se mai aud în stradă, localnicii se ascund în subsoluri.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ne-am uitat şi între picioarele ei” / O concurentă de la Vocea României, în atenția CNA

2 Andreea Esca dispare un timp de la știrile Pro TV. La 51 de ani se lansează într-o nouă provocare

3 Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul contaminat / Cere despăgubiri de câteva milioane de dolari

4 „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” / Dorian Popa, țepuit de milionarul Donca

5 VIDEO Momentul arestării interlopului Rechinul, care a furat 200.000.000$ de pe carduri în Mexic