VIDEO Distrusul care le-a cerut femeilor să-şi omoare copiii este patron de video chat în Bucureşti

VIDEO Distrusul care le-a cerut femeilor să-şi omoare copiii este patron de video chat în Bucureşti

Poliţiştii constănţeni l-au identificat pe turistul bucureştean care a îngrozit turiştii din Mamaia Nord. Din păcate, pe numele său nu a fost depusă nicio plângere penală.

Tânărul care a apărut în imaginile în care s-a filmat în timp ce le cerea să-şi omoare copiii, care a aruncat un scaun de la balconul unui bloc din Mamaia şi care îi umilea pe turişti a fost identificat.
El se numeşte Cristian Vlad O., este din Bucureşti şi deţine un apartament de lux din Mamaia Nord. Tânărul este luptător de arte marţiale mixte şi patron de video chat în Bucureşti.
Poliţiştii din Constanţa s-au autosesizat după ce au văzut înregistrările şi fac un apel la cei care au avut de suferit în urma acţiunilor tânărului. „Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii tuturor persoanelor implicate şi luarea masurilor legale care se impun. Menţionez faptul că până la acest moment nu a fost depusă nicio plângere”, a spus Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanţa.
Pe mai multe site-uri de socializare au apărut înregistrări video cu tineri care se distrează peseama altor turişti sau le promit femeilor de etnie romă că le dau bani dacă îşi omoară copiii în faţa lor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 Așa arată prostia made in Rusia...

3 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

4 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

5 Foarte interesante amănunte!