VIDEO Documentarul "colectiv", inclus de Barack Obama pe lista cu filmele şi serialele sale preferate din 2020

VIDEO Documentarul "colectiv", inclus de Barack Obama pe lista cu filmele şi serialele sale preferate din 2020

Documentarul "colectiv", în regia lui Alexander Nanau, se numără printre filmele favorite ale fostului preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama, care a publicat vineri lista cu lungmetrajele şi seriile de televiziune preferate din 2020, conform unei tradiţii anuale, relatează Variety.


Barack Obama a publicat vineri pe conturile sale de pe reţelele de socializare lista cu filmele şi seriile de televiziune preferate din 2020.

"Anul acesta, la fel ca toţi ceilalţi, am petrecut destul de mult timp blocaţi în casă, iar odată ce streaming-ul a estompat şi mai mult liniile de demarcaţie între filmele de cinema şi producţiile de televiziune, am extins lista pentru a include poveştile vizuale care mi-au plăcut în acest an, indiferent de format", a scris fostul preşedinte american.

Pe lista cu filmele favorite din acest an ale fostului preşedinte se numără "Ma Rainey's Black Bottom", "Beanpole", "Bacurau", "Nomadland", "Soul" şi "Lovers Rock". Lista include şi producţiile "Mank", "Martin Eden", "Let Him Go", "Time", "Boys State", "Selah And The Spades" şi "Crip Camp" (produs de compania Higher Ground a soţilor Obama).


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...