VIDEO Dosar penal și amenzi de peste 50 de mii de lei la onomastica fiului lui Joshua Castellano, patronul Bamboo

VIDEO Dosar penal și amenzi de peste 50 de mii de lei la onomastica fiului lui Joshua Castellano, patronul Bamboo

Polițiștii din Capitală au anunțat, marți dimineață, deschiderea unui dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după o petrecere organizată într-un local din sectorul 2 al Capitalei, la care au participat 19 persoane. De asemenea,  cei prezenți la eveniment au fost amendați, în total, cu peste 50 de mii de lei.

Surse din Poliție au precizat pentru G4Media.ro că era petrecerea pentru ziua onomastică a fiului lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, evenimentul având loc chiar în localul acestora.

Comunicatul Poliției Capitalei 

„La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 00:00, politisti ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Politie, au depistat în urma unei sesizări prin 112 la o adresă din Bucuresti, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică la care participau aproximativ 19 de persoane.

Față de participantii la eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 52.000 de lei, iar pe numele organizatorului evenimentului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Zadarnicirea combaterii bolilor” .”


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani