VIDEO Dovada că sunt idioți peste tot, nu numai în România...

VIDEO Dovada că sunt idioți peste tot, nu numai în România...

Poate cel mai viral aeroport din toată Grecia este „Alexandros Papadiamantis” din Skiathos, unde avioanele trec foarte aproape de pământ, deoarece există o plajă în spatele pistei.

Există mai multe semne care avertizează oamenii să nu stea aproape, din cauza pericolului. Cu toate acestea, sunt întotdeauna câțiva care se adună în fiecare zi pe plajă, situată chiar lângă aeroportul insulei pentru a vedea un avion aterizează lângă ei.

După cum se vede în videoclip, aeronava, un Airbus și nu un avion cu elice, se află la doar câțiva metri deasupra solului.

Trecătorii care filmau aterizarea cu telefoanele mobile au fost nevoiți să se aplece.

Airbus A321neo al companiei maghiare Wizz Air, un transportator low-cost, era atât de aproape de pământ, încât doar privind videoclipul nu poți să nu te sperii.

Accidente care au avut loc pe Aeroportul din Skiathos

Nu sunt puține accidente care au avut loc pe aeroportul din Skiathos.

În urmă cu câteva săptămâni, o turistă a fost tentată să înregistreze video de foarte aproape decolarea unui avion Transavia, în urma căreia a ajuns în mare.

La începutul lunii iulie, o britanică în vârstă de 61 de ani a căzut la pământ de pe terasa pe care s-a urcat pentru a filma dintr-o poziție mai bună decolarea unei aeronave. Femeia s-a ales cu răni la cap.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...