VIDEO Dragnea, imitat de actorii Teatrului de Comedie: „Nimic ești tu, mincinosule!

VIDEO Dragnea, imitat de actorii Teatrului de Comedie: „Nimic ești tu, mincinosule!

 Dragnea, imitat de actorii Teatrului de Comedie: „Nimic ești tu, mincinosule! Momentul în care Liviu Dragnea i-a spus unui participant la mitingul PSD din județul Suceava că este ”un nimic”, a fost ironizat de actorii Teatrului de Comedie din București. Aceștia au ”aranjat” un mic scenariu în afara textului, pentru publicul prezent la spectacolul ”Mult zgomot pentru nimic” de William Shakespeare, relatează  G4Media.ro .

 ”Ne pregătim pentru partea a doua din Mult zgomot pentru…” le-a spus actorul Alex Bogdan spectatorilor, în pauza dintre cele două părți ale spectacolului. Din public s-a auzit cineva strigând ”nimic”. Momentul a continuat, spre amuzamentul spectatorilor, la fel ca cel în care a fost implicat Dragnea: ”Nimic ești tu! Și vă spun direct… Așteaptă să vezi partea a doua, mincinosule…” a continuat actorul Alex Bogdan, care a postat pe contul său de facebook filmarea momentului respectiv, însoțită de mențiunea ”Îl înțeleg perfect pe Dragnea. Nici mie nu-mi place să fiu întrerupt când sunt pe scenă…”

Liviu Dragnea: Gândiţi-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Ştefan Petrencic: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic eşti tu, ţi-o spun direct! Ai răbdare să-ţi spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, aşa cum n-au fost niciodată în România...


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?