VIDEO Dragnea: Persoanele cercetate penal pot intra în Guvern. Ne facem noi Guvernul, nu alte instituţii

VIDEO Dragnea: Persoanele cercetate penal pot intra în Guvern. Ne facem noi Guvernul, nu alte instituţii

Persoanele cercetate penal pot intra în Guvern, a anunţat Liviu Dragnea, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, la finalul sedintei Comitetului Executiv, ca de acum inainte membrii de partid cercetati penal vor putea face parte din guvern, dand de inteles ca nu se va mai respecta codul de conduita al ministrilor, ca pe vremea guvernului Tudose.

Intrebat explicit de jurnalisti daca membrii cercetati penal vor putea face parte din Guvernul Dancila, in contextul in care, pe surse, a aparut zvonul ca Rovana Plumb se pregateste sa ocupe un loc de ministru, la fel ca si Paul Stanescu, desi amandoi au probleme la DNA, Liviu Dragnea a raspuns transant: "Da!".

De asemenea, intrebat de jurnalisti de ce nu se mai respecta criteriile de integritate valabile in mandatul Tudose, Liviu Dragnea a replicat: "Am hotarat sa ne facem noi guvernul, nu alte institutii", fara sa dea alte detalii.

Pentru ca Inalta Curte este asteptata sa dea o decizie privind redeschiderea unui dosar in care apare si Paul Stanescu, Liviu Dragnea a fost intrebat punctual daca acesta ar mai putea fi sustinut de PSD pentru un nou mandat, iar raspunsul a fost afirmativ.

"Am hotarat sa tinem cont de voturile romanilor si sa ne facem noi guvernul", a precizat el, de asemenea fara sa dea alte explicatii.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante