VIDEO Dragnea, râzând satisfăcut după de UDMR i-a băgat-o prin toate GĂURILE: Nu vindem Transilvania, nu vindem nici o bucată din țară

VIDEO Dragnea, râzând satisfăcut după de UDMR i-a băgat-o prin toate GĂURILE: Nu vindem Transilvania, nu vindem nici o bucată din țară

Dragnea, râzând satisfăcut după de UDMR i-a băgat-o prin toate găurile: Nu vindem Transilvania, nu vindem nici o bucată din țară. Dragnea, a declarat luni ca a discutat cu reprezentantii UDMR si ai ALDE despre situatia politica si a adaugat ca nu vinde nicio bucata din tara. Declaratiile lui Dragnea vin la scurt timp dupa ce liderii UDMR au semnalizat ca ar urma sa voteze alaturi de PSD motiunea de cenzura impotriva premierului Grindeanu, iar PSD a facut concesii politice majore maghiarilor.

"Noi am avut saptamanal intalniri cu colegii de la UDMR, am stabilit asta dupa alegerile din 11 decembrie. In fiecare luni, liderii de grup PSD, ALDE, UDMR se intalneau pentru ca avem un acord de colaborare parlamentara. Azi am discutat despre situatia politica actuala, era firesc sa discutam asta, este firesc, este dreptul majoritatii, este un drept constitutional, legitim de a-si avea Guvernul in urma rezultatului alegerilor. Am inteles ca s-a spus la o televiziune ca am vandut Transilvania. Nu vindem Transilvania, nu vindem nicio bucata din tara", a declarat Dragnea la Parlament, citat de Agerpres.

El a adaugat ca inca nu s-a decis unde trebuie facute aceste modificari, in legislatie sau in Constitutie.

Despre proiectele de lege initiate de UDMR care au intrat luni in dezbatere la comisiile parlamentare, Dragnea a spus ca ele "nu au fost facute azi-noapte sau azi dimineata, sunt legi ca multe altele care sunt in procedura parlamentara de o perioada de timp iar acum le-a venit randul", mai noteaza Agerpres.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...