VIDEO Dragnea s-a răstit la o protestatară care l-a întrebat de unde este atât de bogat!

VIDEO Dragnea s-a răstit la o protestatară care l-a întrebat de unde este atât de bogat!

Dragnea s-a răstit la o protestatară care l-a întrebat de unde este atât de bogat! 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost interpelat de mai mulți protestatari după audierile de la Parchetul General, unde a declarat că s-a prezentat în calitate de martor. „De unde sunteți atât de bogat? ”, l-a întrebat o femeie în timp ce liderul PSD se întrepta spre mașină. „Unde-i bogăția mea? Nu v-ați săturat de atâtea minciuni?”, i-a răspuns Dragnea nervos, în huiduielile unui grup de protestatari.

 Aceștia au scandat tot timpul cât liderul PSD a răspus întrebărilor adresate de ziariști lozinci împotriva sa: „Să vă fie rușine!”, „Penalul, penalul ”, „Cât de javră poți să fii, să gazezi niște copii” și „Dragnea infractorul, a gazat poporul!”.

Dragnea a declarat la ieșirea din Parchet, în jurul orei 19.30, că a fost audiat ca martor în dosarul violențelor de la mitingul din 10 august. Liderul PSD a spus că a fost întrebat de procurori dacă are elementele de sprijin în ce privește acuzația de lovitură de stat, precizând că ”Tot ce am avut de spus am spus în fața procurorilor ca martor”.

„Eu nu am primit informari nici de la SRI, nici de la ministerul de interne, nici de la nimeni”, a precizat liderul PSD.

Întrebat cum își explică faptul că sunt 800 de plângeri împotriva forțelor de ordine, Dragnea nu a răspus. Întrebat ce mesaj are pentru manifestanții pașnici care au fost loviți, liderul PSD a răspuns: ”Tot timpul să se delimiteze de elementele violente.”

Întrebat pe ce se bazează când a acuzat lovitura de stat, în condițiile în care mai mulți oficiali din ministerul de interne și SRI au negat că au existat informații pe această temă, Dragea a declarat că i-a spus procurorului.

La întrebarea ce le transmite protestatarilor din fața Parchetului, liderul PSD a răspus de mai multe ori sec: Nimic.






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...