​VIDEO Dramoletă la Găești, cu o femeie amendată după ce și-a prins soțul cu amanta în mașină

​VIDEO Dramoletă la Găești, cu o femeie amendată după ce și-a prins soțul cu amanta în mașină

O femeie a cedat nervos în momentul în care și-a suprins bărbatul cu o altă femeie în mașină, în centrul orașul Găești din județul Dâmbovița.

Potrivit imaginilor publicate de Cronica Găeștiulu i, incidentul a avut loc aproape de sediul Poliției.

Tânără de 29 de ani care a fost trădată în dragoste și-a ieșit din minți când a văzut-o pe amantă pe în dreapta partenerului său.

Femeia a intrat pe carosabil și a sărit în fața mașinii condusă de partenerul său. Aceasta începe să gesticuleze, în timp ce blochează traficul.

Aceasta a încercat să îi împiedice să plece cu mașina, urcându-se în cele din urmă pe capota autoturismului.

Șoferul începe să se deplaseze cu viteză mică, în timp ce femeia rămâne agățată. La un moment dat, mașina se oprește, tânăra se dă jos, când partenerul ei încearcă din nou să plece. Dar femeia nu se lasă și se aruncă din nou pe capotă.

Apoi își scoate rucsacul și începe să lovească parbrizul cu el. Șoferul pare că încearcă să o intimideze, plecând puternic de pe loc.

Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii august și, potrivit poliției, femeia a fost amendată pentru că nu s-a deplasat pe trotuar.

„Polițiștii au sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 290 de lei, o femeie din Găești, pentru nerespectarea prevederilor art. 72 din O.U.G. nr. 195/2002.

Totodată, aceeași femeie, a fost sancționată contraventional cu amendă, în valoare de 200 de lei, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, conform prevederilor Legii nr. 61/1991.”, este potrivit IPJ Dâmbovița.


Citește și:

populare
astăzi

1 Și cu asta și-a tras-o Cherecheș?

2 VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce…

3 Reacția unui american care a luat prânzul într-un resturant din România. „Jur că de când sunt eu n-am mai văzut așa ceva!”

4 Imagine de o sută de puncte cu Cherecheș prins în Augsburg, Germania

5 VIDEO „L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă”