VIDEO Dronă kamikaze iraniană lansată de ruși, interceptată de o rachetă trasă de ucraineni

VIDEO Dronă kamikaze iraniană lansată de ruși, interceptată de o rachetă trasă de ucraineni

Rusia a lansat vineri un atac de amploare cu drone kamikaze de producție iraniană asupra orașului Odesa, însă aceleași tipuri de drone au fost reperate și în alte locuri din Ucraina. În regiunea Dnipropetrovsk o astfel de dronă a fost interceptată de către un sistem antiaerian ucrainean.

Dronă kamikaze iraniană lansată de ruși, interceptată de o rachetă ucraineanăFoto: Colaj foto

După atacul cu drone kamikaze iraniene de tipul Shahed-136, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu același tip de aeronave care survolau zone din regiunea Dnipropetrovsk.

Pe una dintre filmări se vede clar cum o rachetă cel mai probabil lansată de ucraineni zboară și lovește în plin o astfel de dronă kamikaze.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean