VIDEO E tare judecătoarea asta din Columbia!

VIDEO E tare judecătoarea asta din Columbia!

Vivian Polania, 34 de ani, a fost suspendată din funcție timp de trei luni, după ce a apărut pe jumătate dezbrăcată în timpul unei ședințe de judecată online, informează portalul Infobae și ziarul german Bild, citate de libertatea.ro .

În cursul audierilor legate de un atac cu bombă cu o mașină-capcană asupra unei unități a armatei columbiene, defășurată prin Zoom, camera a arătat-o pe Polania în pat, vizibil obosită, fumând și îmbrăcată doar în lenjerie intimă! Judecătoarea a fost avertizată de unul dintre cei prezenți, care i-a spus: „Doamnă judecător, aveți camera deschisă!”.

Videoclipul a devenit viral în Columbia, săptămâna trecută, iar Ministerul Justiției a convocat o comisie de disciplină pentru a discutat cazul. Verdictul are 16 pagini. „Conduită deplorabilă”, „care nu este în concordanță cu grija și respectul de care un judecător ar trebui să dea dovadă”, a concluzionat comisia, care a suspendat-o pe judecătoare o perioadă de trei luni.

Concediu forțat, fără plată, până la sfârșitul lunii februarie 2023!

Doctor în drept, Polania a spus, într-un interviu acordat unui post regional de radio, că era „extrem de obosită” și, prin urmare, „n-am găsit hainele, care erau șifonate, pe un scaun”.

37 de tatuaje și „fierbinte” pe Instragram

Polania, judecător penal în Cucuta, are peste 360.000 de urmăritori pe Instagram, unde împărtășește fanilor fotografii cu trupul ei tonifiat, în ipostaze fierbinți. Femeia se mândrește că are 37 de tatuaje.

„«Dacă ai tatuaje, atunci ești un criminal». Din păcate, există oameni care judecă așa”, a spus Vivian, într-un interviu pentru CNN Espanol.

În 2020, după ce ziarul La Opinion a titrat, pe prima pagină: „Un judecător sexy care face mai mult decât să tremuri”, magistratura din Norte de Santander și Arauca a cercetat-o disciplinar. Decizia a fost ca judecătoarea să-și păstreze locul de muncă.

Amenințată cu moartea de bandele criminale

De la începutul anului, Polania primește în mod regulat amenințări cu moartea de la o bandă criminală, după ce i-a trimis în închisoare pe cei mai importanți membri ai acesteia. În ciuda criticilor anterioare la adresa ipostazelor ei ​​erotice pe rețelele sociale, colegii au strâns rândurile și au apărat-o.

„Ne exprimăm deplina solidaritate în fața acestui tip de fapte reprobabile care subminează autonomia justiției”, au transmis ei, într-un comunicat. „Polania s-a remarcat prin rigoarea ei în audierile publice și nu îi tremură mâna când ia decizia de a trimite pe cineva la închisoare”, a notat La Opinión, care a avut acces la document.

În ciuda amenințărilor la adresa vieții ei, judecătoarea continuă posteze și să încingă spiritele.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf