VIDEO „E un dop cu gura mai mare decât sticla”/Bia Khalifa ar fi fost amenințată cu bătaia de iubita lui Tzancă Uraganu

VIDEO „E un dop cu gura mai mare decât sticla”/Bia Khalifa ar fi fost amenințată cu bătaia de iubita lui Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu a devenit mărul discordiei dintre Bia Khalifa și Marymar. Situația a escaladat, iar creatoarea de conținut pentru adulți a sărit la atac.

Bia Khalifa și Marymar au ajuns la cuțite, iar scandalul dintre ele pare să nu se termine la mesajele pe care și le-au dat una alteia. Totul a început în noaptea dintre ani, după ce Bia Khalifa a dansat lasciv în fața lui Tzancă Uraganu.

Bia Khalifa și Marymar, scandal din cauza lui Tzancă Uraganu

În noaptea de Revelion, Bia Khalifa a dus-o pe sora ei într-un restaurant din București, unde cânta Tzancă Uraganul, pentru a-l vedea, fiind una dintre fanele acestuia. S-au simțit bine, s-au bucurat de muzică și, la un moment dat, Bia Khalifa s-a apropiat de locul în care cânta acesta și a început să danseze provocator.

Marymar a văzut imediat scenele și nu a rămas indiferentă. Aceasta i-a transmis câteva mesaje dure Biei Khalifa, dar nu pare să o intereseze, căci nu consideră că a greșit cu nimic.

„Eu nici nu am văzut-o pe Marymar, pentru că eu, când intru undeva, se vede. Eu, când intru undeva, strălucesc, se luminează tot. Marymar a fost invizibilă, nici nu știam cine e (...) Ea m-a făcut prostituată, iar ea e videochatist (...) E o țărancă. Nici nu știu cu ce să o compar. E un dop cu gura mai mare decât sticla”, a spus Bia Khalifa, conform Spynews .

Bia Khalifa ar fi fost amenințată cu bătaia de Marymar

Extrem de nemulțumită de situație, Marymar chiar ar fi mers mai departe și ar fi amenințat-o pe Bia Khalifa cu bătaia. Blondina nu s-a speriat și chiar a invitat-o la ea acasă, unde să se țină de promisiune.

„I-am dat adresa de unde stau eu. O aștept oricând să-mi bată covoarele, că a zis că mă va bate curând. Mi-a dat mesaje private, m-a sunat. Eu nu mă ascund de ea, nu mi-e frică de ea. Ar trebui să aibă grijă pe cine amenință, pentru că eu nu sunt dopurile ei, eu sunt cineva”, a mai spus starleta.

De asemenea, Bia Khalifa a liniștit-o, spunând că nu are nicio legătură cu Tzancă Uraganu, ci doar îi apreciază muzica și, implicit, pe al ca artist. Prin urmare, nu înțelege de ce Marymar este atât de nesigură, menționând chiar că este „turbată”.

„Se agită degeaba, că am treabă cu bărbatul ei, se agită degeaba. De ce e așa nesigură pe ea? Hai să ținem cont că el cântă! Am voie să-l apreciez ca artist. Are femeie turbată și are nevoie de injecții pentru deturbare?”, a încheiat fosta iubită a lui Fulgy.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?