VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

O tânără s-a filmat în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket din Sibiu, ea punând apoi pachetele înapoi pe raft. Imaginile au fost postate pe TikTok, iar poliția din Sibiu s-a autosesizat și a deschis o anchetă pentru identificarea tinerei, scrie Turnul Sfatului .

Reprezentanții supermarketului au transmis că sunt consternați că "cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență" și că au verificat toate produsele de acest gen din magazinul în care a fost făcută filmarea.
Pe video se vede cum tânăra, aflată în supermarket, are o cutie de prezervative în mână din care scoate unul, pe care îl înțeapă cu un ac de siguranță spunând “unul din trei, care sunt șansele”. Apoi fata merge către casele de marcat unde pune cutia de prezervative înapoi pe raft.


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte... / Să stați pe aproape, că urmează evenimente în PSD...

2 Altă manipulare s-a fâsâit / Vlad Voiculescu, pus oficial sub urmărire penală de DNA pentru abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu cu cons…

3 Rareș Bogdan, text care ar trebui să dea de gândit...

4 Ca să vedeți cum suntem manipulați! / Polonia a dat undă verde pentru construirea în țară a 24 reactoare modulare mici

5 Ea este fosta soție austriacă a milionarului ucis din Sibiu, căreia i-a luat numele