VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

Poate mulți știu deja despre cine este vorba și cunosc slăbiciunea lui Mihai Bendeac pentru cântăreață. Cei doi interacționează adesea pe rețelele de socializare și transmit deseori mesaje cu subînțeles. De altfel, actorul a declarat în urmă cu ceva vreme că va fi viitoarea sa soție.

Maria Mirabela Cismaru, sau Mira, cum este cunoscută cel mai bine, s-a făcut remarcată prin apariția în al doilea sezon al emisiunii „Vocea României”, unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga. Acel moment a reprezentat o rampă de lansare pentru ea, reușind ulterior să iasă pe piață cu numeroase piese de succes. În același timp, Mira i-a atras și atenția actorului Mihai Bendeac care o urmărește, de ceva vreme, pe toate conturile ei de socializare, scrie showblitz.ro .

Mira și Mihai își transmit adesea mesaje

Între cei doi s-a legat o relație de prietenie, mai ales că interacționează foarte des pe rețelele de socializare. Chiar dacă au fost întrebați de mai multe ori dacă între ei există o poveste de dragoste, atât actorul, cât și cântăreața au refuzat să ofere declarații privind viața lor personală.

Potrivit ultimelor postări ale celor doi, juratul de la „iUmor” i-a găsit deja mamei artistei un apelativ special.

„Mesaj de la mama: nu îi place cum vorbești”, i-a transmis Mira, pe Instagram, lui Mihai Bendeac.

În replică, Mihai Bendeac a folosit, mai în glumă, mai în serios, apelativul de „mamă soacră” atunci când s-a referit la mama Mirei.

„Mamă soacră, ți-ai format o părere foarte greșită despre mine”, a fost răspunsul venit din partea lui Bendeac.

Și nu este singurul episod dintre Mihai și Mira. Recent, actorul a dezvăluit cum arată femeie perfectă pentru el. Când Mihai a spus că jumătatea sa trebuie să fie minionă și cu o putere uriașă de empatie, artista a reacționat și a spus că, de fapt, o caracterizează pe ea.

Mira Să fie viitoarea soție?

Replici cu subînțeles între cei doi au existat și anul trecut, atunci când Mira a participat la un roast în cadrul emisiunii „iUmor”. Atunci ea a reușit să-l impresioneze pe actor și chiar l-a pus în dificultate de mai multe ori.

„Sunt aici pentru că Mihai mă urmărește pe Instagram, și pe Facebook, și pe YouTube. E un privilegiu să fiu admirată de un artist ca tine, mă simt importantă. Mihai, te admir foarte tare, ești un bărbat mișto, un actor foarte bun, o vedetă până la urmă. După ce ștergi mizeria aia de pe deget (n.r. tatuajul-never-niciodată) poți să mă suni”, i-a spus atunci cântăreața lui Bendeac.

Cu toate acestea, Mihai a avut o reacție pe măsură și cu un zâmbet larg pe față, i-a făcut o declarație de dragoste și a ținut să menționeze că nu este exclus că artista să îi devină, la un moment dat, soție.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...