VIDEO „Era foarte zâmbitor”/Detaliile dezvăluite de un român care i-a văzut pe Elon Musk și Angelina Jolie la Bran

VIDEO „Era foarte zâmbitor”/Detaliile dezvăluite de un român care i-a văzut pe Elon Musk și Angelina Jolie la Bran

Cel mai bogat om al planetei, Elon Musk, s-ar fi distrat sâmbătă seară alături de prieteni cu același standard și vedete de la Hollywood, inclusiv Angelina Jolie. Fondatorii Google și Pay Pal sunt și ei pe listă, iar unii dintre ei au scris deja pe rețelele sociale despre vizita de Halloween în Transilvania.

Petrecerea misterioasă a început sâmbătă seară la o stână turistică din Poiana Brașov. Restaurantul tematic se află într-o zonă izolată, bine împrejmuită și ferită de privirile curioșilor. Invitații au fost întâmpinați cu pâine și sare, dar și cu țuică de prune.

Lucrul a fost confirmat, pentru Știrile PROTV, și de un român, dintr-unul dintre grupurile care s-au ocupat cu distracția invitaților. Ține să rămână anonim și spune că s-a aflat în apropierea lui Elon Musk și a Angelinei Jolie.

Participant: „Avea un costum negru, foarte, foarte, foarte frumos îmbrăcat. Era foarte zâmbitor. Li s-au servit ceaun, friptură de berbecuț, bulz. Pe Angelina Jolie chiar am văzut-o personal. Purta o rochie transparentă, spre verzui, avea o blăniță pe spate, albă”., scrie stirileprotv.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?