VIDEO Explozie la metroul din Londra. Incidentul este tratat drept unul terorist

VIDEO Explozie la metroul din Londra. Incidentul este tratat drept unul terorist

Mai multe persoane au fost ranite vineri intr-o statie a metroului londonez, martori spunand ca a fost vorba de o deflagratie intr-o garnitura plina cu calatori. Autoritatile trateaza incidentul drept unul terorist. Potrivit ziarului Metro, unii pasageri au suferit arsuri la fata, iar altii au fost raniti in panica si imbulzeala ce a urmat. Pe retelele sociale circula imagini cu o galeata in flacari, ce pare a fi fost transportata intr-o sacosa frigorifica. In partea de sus a galetii par sa fie fire electrice.

„S-a provocat o minge de foc și am sărit pe ușa deschisă”, a povestit un martor pe Twitter.

Unii martori au spus ca deflagratia a creat o minge de foc, altii ca s-a creat panica si imbulzeala in momentele in care pasagerii s-au napustit spre iesire.

Un martor, Sham, a declarat la postul 5 live ca a vazut un barbat cu fata plina de sange. “Erau multi oameni plangand si tremurand. Erau multi oameni care schiopatau si erau plini de sange. Un barbat avea fata acoperita de sange - n-am mai vazut niciodata asa ceva”, a spus acesta.

O alta persoana, Robyn Frost, a spus ca ajungea la statia de metrou cand a vazut oamenii incercand sa scape de acolo. “Am intrat in statie, era sange pe jos iar oamenii alergau pe scari tipand ‘iesiti afara’. Oamenii ieseau din statie plini de sange”, a spus ea la BBC.

Pasagerul James Jackson a spus ca “toata lumea plangea si striga. Am vazut o femeie dusa intr-o cafenea cu bandaje in jurul picioarelor. Colegul meu de camera era pe platforma si crede ca a fost o explozie electrica. Explozia a avut loc in ultimul vagon”.

Un clip postat pe Twitter arata o galeata alba arzand:

Mai mulți călători au suferit arsuri la față.

Circulatia intre statiile Earls Court si Wimbledon a fost oprita, anunta operatorul metroului.

articolul va fi actualizat
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

2 Ceva mai penibil nu există...

3 Așa o fi?

4 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește

5 Un fost şef de la Poliţia Rutieră din Capitală nu poate justifica o avere de peste 100.000 euro