VIDEO Femeile din armata Ucrainei cântă „Bella Ciao” în tranșee. Frumoase și curajoase

VIDEO Femeile din armata Ucrainei cântă „Bella Ciao” în tranșee. Frumoase și curajoase

Două ucrainence soldat au fost filmate în timp ce cântau, în tranşee, imnul italian ”Bella Ciao” împotriva invaziei ruse. Video-ul a devenit viral pe reţelele de socializare, scrie Newsweek.

Înregistrarea video a fost vizualizată de peste un milion de ori de când a fost postată.

Femeile reprezintă aproape 25% din forțele armate ucrainene, în creștere cu aproape 10% de la începutul invaziei. În comparație, doar 17 la sută din forțele armate din SUA sunt femei.

Femeile soldat ucrainene au jucat un rol din ce în ce mai important de la invazia Rusiei în Ucraina, în urmă cu aproape șapte luni, care a provocat moartea a zeci de mii de civili. Curajul acestor femei este fără egal. Ele luptă cot la cot cu bărbații pentru copiii lor.

Zubenko a declarat că o mare parte din motivația ucrainenilor din partea femeilor soldați vine din dorința de a-și proteja copiii.

"Nu ne dorim această viață pentru noi și pentru copiii noștri. Și nu vrem să le dăm acest război copiilor noștri pentru ca ei să continue. Așa că trebuie să-l terminăm noi înșine".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!