VIDEO Filmare incredibilă cu un piton care înghite o antilopă

VIDEO Filmare incredibilă cu un piton care înghite o antilopă

Un videoclip incredibil arată un piton african de stâncă (Python sebae), una dintre cele mai mari specii de șerpi de pe planetă, înghițind încet o antilopa (impala).

Videoclipul, înregistrat în rezervația de vânătoare MalaMala din Africa de Sud, arată capul șarpelui care se strecoară încet peste corpul impalei, în timp ce șarpele pare să își lărgească gura în mod magic pentru a înghiți antilopa întreagă, potrivit Live Science.
 
În mod uimitor, doborârea unui animal atât de mare nu este ieșită din comun pentru acești prădători, au spus experții pentru Live Science. Acești șerpi pot atinge o lungime impresionantă de 6 -10 metri și pot pradă animale chiar mai mari.
 
„Pitonii sunt vânători prin ambuscadă”, a spus Matthew Johnston, profesor asociat de medicină aviară, exotică și zoologică la Universitatea de Stat din Colorado. „Vor prinde orice se întâmplă să treacă prin fața lor când le este foame”, spune Matthew Johnston.

  

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară