VIDEO Filmare intimă cu premierul Finlandei, Sanna Marin, apărută pe internet

VIDEO Filmare intimă cu premierul Finlandei, Sanna Marin, apărută pe internet

Prim-ministra Finlandei, Sanna Marin, a intrat din nou în atenția mass-media după o filmare apărută pe internet în cursul zilei de joi, 18 august.

Sanna Marin este filmată la o petrecere în ipostaze intime alături de prieteni.

Noile clipuri apărute o arată cum bea alături de un grup de prieteni și cântă și dansează pe melodii ale rapperului finlandez Petri Nygård și ale cântărețului pop Antti Tuisku, notează The Independent

Videoclipul a fost difuzat la câteva zile după ce Marin s-a pozat într-o postură cool alături de Janita Autio, fotografa sa oficială.

Ziarul finlandez Iltalehti spune că printre personalitățile văzute în imagini alături de Sanna Marin se numără artista Alma și sora sa Anna, fotografa și influencerița Janita Autio, prezentatoarea Tinni Wikström, prezentatoarea radio Karoliina Tuominen, stilistul Vesa Silver și deputatul Ilmari Nurminen.

Iltalehti notează că nu se poate spune cu certitudine când și unde au fost filmate imaginile, dar se pare că au fost realizate într-un apartament privat.

Noile imagini au relansat valul de critici la adresa prim-ministrei Finlandei, care se bucură de simpatie la nivel mondial datorită aparițiilor sale mondene.

Mulți finlandezi acuză că Marin nu se poate concentra la îndatoririle guvernamentale și că ipostazele în care se prezintă public sunt nedemne pentru postul pe care-l ocupă.

Petrecerile Sannei Marin au devenit subiect de presă în timpul pandemiei, atunci când prim-ministra și-a lăsat intenționat acasă telefonul oficial pentru a nu fi deranjată în timpul unei distracții.

Echipa ei de securitate a încercat să o sune pentru a-i comunica faptul că intrase în contact cu o persoană depistată pozitiv la testul COVID.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”