VIDEO Filmul de groază ''The Conjuring'', în fruntea box-office-ului nord-american

VIDEO Filmul de groază ''The Conjuring'', în fruntea box-office-ului nord-american

Filmul de groază ''The Conjuring: The Devil Made Me Do It'' a urcat în acest weekend direct pe primul loc în box-office-ul din America de Nord, unde cinematografele se redeschid treptat după un an sumbru, relatează AFP şi Xinhua.

Noul film al Warner Bros., al treilea din franciza ''The Conjuring'', a detronat un alt film de groază, ''A Quiet Place Part II'', care a doborât săptămâna trecută recordul pentru cel mai bun weekend de debut în America de Nord în timpul pandemiei de COVID-19.

Rezultatul obţinut de ''The Conjuring'' (24 de milioane de dolari în 3.102 locaţii) este considerat unul deosebit pentru Warner Bros., filmul fiind deja pus la dispoziţia abonaţilor HBO Max fără costuri suplimentare.

Povestea filmului îi urmăreşte din nou pe Patrick Wilson şi Vera Farmiga, în calitate de anchetatori de fenomene paranormale care se confruntă cu intrigi malefice.

''A Quiet Place Part II'', în regia lui John Krasinski, cu soţia sa, Emily Blunt, în rol principal, a obţinut încasări de 19,5 milioane de dolari în 3.744 de locaţii din America de Nord de vineri până duminică, în scădere prin comparaţie cu cele 48 de milioane de dolari încasate săptămâna trecută, un rezultat considerat totuşi solid în condiţiile în care 75% dintre cinematografe sunt în prezent deschise.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...