VIDEO Filmul revoltător al umilirii activistului de mediu Tiberiu Boșutar/Ce a descoperit Recorder

VIDEO Filmul revoltător al umilirii activistului de mediu Tiberiu Boșutar/Ce a descoperit Recorder

Platforma Recorder prezintă imagini din timpul agresiunii asupra activistului de mediu Tiberiu Boșutar și a doi jurnaliști, care au filmat în septembrie 2021 un documentar despre tăierile ilegale de lemn din Ocolului Silvic Dealu Negru, județul Suceava.

Documentarul Recorder intitulat ”Ce se ascunde în spatele atacurilor din pădurile Bucovinei” este realizat chiar în locul unde a avut loc bătaia și umilirea celor trei oameni (cei doi jurnaliști și activistul de mediu).

În unele cadre apare unul din angajații ocolului silvic care a participat la agresiune, un inginer silvicultor pe nume Dănuț Ungureanu. Acesta, fără a da detalii despre cele întâmplate la mijlocul lunii septembrie, solicită venirea unei ambulață, acuzând o stare de rău în urma descoperirii în pădure a mai multor arbori tăiați ilegal prin metoda ”marcărilor accidentale”.

”Bucovina seamănă tot mai mult cu o zonă în care clanurile implicate în exploatări forestiere se ridică deasupra legii, iar autoritățile nu fac nimic pentru a stopa acest fenomen ”, scriu jurnaliștii de la Recorder.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Nicio surpriză! Mihaela Rădulescu „rupea paturile” încă de tinerică!