VIDEO Filmul revoltător al umilirii activistului de mediu Tiberiu Boșutar/Ce a descoperit Recorder

VIDEO Filmul revoltător al umilirii activistului de mediu Tiberiu Boșutar/Ce a descoperit Recorder

Platforma Recorder prezintă imagini din timpul agresiunii asupra activistului de mediu Tiberiu Boșutar și a doi jurnaliști, care au filmat în septembrie 2021 un documentar despre tăierile ilegale de lemn din Ocolului Silvic Dealu Negru, județul Suceava.

Documentarul Recorder intitulat ”Ce se ascunde în spatele atacurilor din pădurile Bucovinei” este realizat chiar în locul unde a avut loc bătaia și umilirea celor trei oameni (cei doi jurnaliști și activistul de mediu).

În unele cadre apare unul din angajații ocolului silvic care a participat la agresiune, un inginer silvicultor pe nume Dănuț Ungureanu. Acesta, fără a da detalii despre cele întâmplate la mijlocul lunii septembrie, solicită venirea unei ambulață, acuzând o stare de rău în urma descoperirii în pădure a mai multor arbori tăiați ilegal prin metoda ”marcărilor accidentale”.

”Bucovina seamănă tot mai mult cu o zonă în care clanurile implicate în exploatări forestiere se ridică deasupra legii, iar autoritățile nu fac nimic pentru a stopa acest fenomen ”, scriu jurnaliștii de la Recorder.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”