VIDEO Filmul 'Space Jam: A New Legacy' detronează pelicula 'Black Widow' din fruntea box-office-ului nord-american

VIDEO Filmul 'Space Jam: A New Legacy' detronează pelicula 'Black Widow' din fruntea box-office-ului nord-american

Comedia de animaţie/live action ''Space Jam: A New Legacy'', în care baschetbalistul american LeBron James face echipă cu personajele din serialul de desene animate ''Looney Tunes'', a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american, învingându-şi competitorii după ce a obţinut încasări de 31,65 de milioane de dolari americani din vânzările de bilete în 3.965 de săli de cinematograf, conform cifrelor Comscore, informează Reuters şi Xinhua.

Continuarea produsă de Warner Animation Group şi distribuită de Warner Bros a filmului din 1996 ''Space Jam'' a obţinut, de asemenea, încasări de 23,01 milioane de dolari pe 63 de pieţe în acest weekend, înregistrând încasări totale de 54,66 milioane de dolari.

Debutul peste aşteptări al ''Space Jam: A New Legacy'' a împins pe locul secund filmul ''Black Widow'' al Disney şi Marvel care a ocupat săptămâna trecută primul loc în box-office-ul american. Pelicula, un spin-off ''Avengers'' în care Scarlett Johansson o întruchipează pe Natasha Romanoff, o asasină rusă devenită supereroină, a obţinut, în al doilea său weekend, încasări de 26,25 milioane de dolari din 4.275 de săli de cinematograf nord-americane, un declin considerabil, de 67%. Până în prezent, ''Black Widow'' a generat încasări totale de 132 de milioane de dolari în America de Nord şi 264 de milioane de dolari la nivel mondial.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit după aproape 7 ani de relație

2 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

3 Categoria „valori” / „Bujilă” și Leo de la Kuweit, la un pas de bătaie / În conflict a intervenit și Anaser

4 Așa o fi?

5 Cifrele nu mint niciodată