VIDEO Filmul "The Little Things", în fruntea box-office-ului nord-american pentru al doilea weekend consecutiv

VIDEO Filmul "The Little Things", în fruntea box-office-ului nord-american pentru al doilea weekend consecutiv

Thrillerul psihologic "The Little Things", produs de Warner Bros. Pictures şi avându-i în rolurile principale pe actorii Danzel Washington, Rami Malek şi Jared Leto, s-a menţinut pentru al doilea weekend consecutiv în fruntea box-office-ului nord-american cu încasări de 2,1 milioane de dolari obţinute din 2.206 de cinematografe, informează Xinhua.

Potrivit datelor transmise de compania Comscore, încasările obţinute de acest film în America de Nord au ajuns la 7,8 milioane de dolari, în timp ce box-office-ul său mondial a urcat la 13 milioane de dolari.

Regizat de John Lee Hancock pe baza unui scenariu original scris de acelaşi cineast, filmul "The Little Things" prezintă povestea a doi poliţişti americani care încearcă să aresteze un criminal în serie care i-a îngrozit pe locuitorii din Los Angeles.

Cifrele anunţate de compania Comscore arată că box-office-ul nord-american de weekendul trecut a fost de doar 7,4 milioane de dolari pentru filmele din top 10 şi de 9,3 milioane de dolari pentru toate filmele care rulează în prezent în Statele Unite şi Canada.

Deşi încasările sunt de obicei mai mici în weekendul în care are loc Super Bowl, box-office-ul nord-american din 2020 a fost totuşi de 85 de milioane de dolari pe durata celui mai important weekend pentru National Football League, când se joacă finala campionatului de fotbal american.

Studiourile de la Hollywood au rămas extrem de prudente în ceea ce priveşte lansarea unor superproducţii în acest an din cauza pandemiei de COVID-19, care a forţat majoritatea cinematografelor din marile oraşe americane, inclusiv cele din Los Angeles şi New York, să rămână închise. Doar 39% dintre sălile de proiecţii nord-americane sunt în prezent deschise.

Comedia de animaţie "The Croods: A New Age", produsă de Universal Pictures şi DreamWorks, s-a menţinut pe locul al doilea cu încasări de 1,7 milioane de dolari obţinute din 1.935 de cinematografe în cel de-al 11-lea weekend al său de proiecţii. Acest film a ajuns la un box-office nord-american de 46 de milioane de dolari şi la un box-office global de 147,6 milioane de dolari.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...