VIDEO Fiți iubiți cum a fost Kovesi săptămâna aceasta și nu intrați în infamie ca Toader./Mesajul unui student la Drept către colegi, pe scenă la Universitatea din Iași

VIDEO Fiți iubiți cum a fost Kovesi săptămâna aceasta și nu intrați în infamie ca Toader./Mesajul unui student la Drept către colegi, pe scenă la Universitatea din Iași

Liderul studenților din anul III la Facultatea de Drept a Universității din Iași le-a urat ieri colegilor care au terminat facultatea, la ceremonia de absolvire, să intre în istorie “ca luptători împotriva corupției”. “Să fiți iubiți și aclamați cum a fost iubită și aclamată doamna Kovesi săptămâna aceasta și să nu intrați în infamie, cum a intrat, din păcate, domnul Toader!”, le-a spus Silvian-Emanuel Man colegilor săi, pe scenă la facultate. Amintim că Tudorel Toader este rectorul Universității Al.I. Cuza din Iași, suspendat pe perioada mandatului de ministru al Justiției.

Contactat de HotNews.ro, Silvian-Emanuel Man a declarat că “situația critică în care profesorul Toader a pus sistemul de justiție din România nu putea fi trecută cu vederea la acest eveniment festiv, iar el să fie ovaționat pentru funcțiile pe care le-a acumulat în palmares și să i se mulțumească ca și cum ar fi fost un model pentru studenți”.

Silvian-Emanuel Man este reprezentantul studenților din anul III și reprezentantul studenților de la Facultatea de Drept în Senatul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. În cadrul festivității de absolvire a Facultății de către promoția 2014-2018, Silvian-Emanuel Man le-a transmis următorul mesaj, colegilor care au terminat anul IV:

“Succesul nu se măsoară după cât de departe veți ajunge în carieră, ci se măsoară după cum își vor aduce aminte oamenii de voi, în posteriate. De aceea, vă rog să intrați în istorie ca luptători împotriva corupției, minciunii și neadevărului, și să nu fiți cumva părtași cu politicienii și cu infractorii. Să fiți iubiți și aclamați cum a fost iubită și aclamată doamna Kovesi săptămâna aceasta și să nu intrați în infamie, cum a intrat, din păcate, domnul Toader. Doamne, ajută! Adevărul va răzbi prin voi”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

2 Secretul Mykonosului, dezvăluit de Ramona Olaru! Ce fac „fetițele” noastre cu miliardarii

3 Scandal sexual în handbalul românesc

4 De citit!

5 Așa o fi?