VIDEO Florin Salam, primul mesaj video după ce-a fost declarat „mort” de ProTV

VIDEO Florin Salam, primul mesaj video după ce-a fost declarat „mort” de ProTV

Manelistul Florin Salam a avut, sâmbătă seara, o intervenție video pe pagina sa de Facebook în care dă asigurări că este bine, după ce site-ul știrileprotv a anunțat că a murit din cauza drogurilor. Salam sugerează că este bolnav de Covid și face un apel ”să luăm în serios problema asta cu COVIDU, că noi câteodată facem caterincă”.

”Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, doar că mi-a fost puțin rău că asta e situația, trecem peste. Dar ceea ce urlă pe la televizoare și ce spun în presă, nu se poate așa ceva, nu-mi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva”, mai spune manelistul, adâungând că în două-trei zile va ajunge acasă. Salam nu vorbește nici un moment de spital sau de medici, dar din întreaga intervenție rezultă că este internat într-un spital, însă nu sunt foarte clare cauzele internării sale.

Ce a spus Florin Salam în postarea de pe Facebook

  • Cei din presă formulează mult , mult peste situația prezentă. Toată familia mea este în alertă din cauza mea, că nu știu de sănătatea mea. Eu acum trei-patru zile am cântat într-un loc. Să luați în serios problema asta cu COVIDU, că noi câteodată facem caterincă pe situația asta și ferească Dumnezeu pe toată lumea, nu știi niciodată cum poți să cazi. Mai ales în meseria noastră, că stăm numai între oameni.
  • Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, și mă refer la copiii mei și la familia mea. Le spun să stea liniștiți, că eu sunt bine, în două trei zile pot să ajung și acasă. Trebuia și astăzi să ajung acasă dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, doar că mi-a fost puțin rău că asta e situația, trecem peste. Dar ceea ce urlă pe la televizoare și ce spun în presă, nu se poate așa ceva, nu-mi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva?
  • Cei care ați făcut problema asta atât de gravă nu știu dacă ați câștigat ceva. Îmi anunț familia că sunt OK, într-o zi două o să fiu cum trebuie, o să revin și să merg la cântările mele. Oricine poate să pățească o situație din asta și trebuie să iasă din ea, nu trebuie să-l bage ma rău psihic. Stați liniștiți. Vă pupă al vostru Florin Salam.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean