VIDEO Fostul deputat Cristian Boureanu, încătușat și acuzat de ultraj, după ce a insultat şi lovit doi poliţişti

VIDEO Fostul deputat Cristian Boureanu, încătușat și acuzat de ultraj, după ce a insultat şi lovit doi poliţişti

Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj, după ce a insultat şi lovit poliţişti de la Poliţia Rutieră. Maşina în care erau pasageri fostul parlamentar şi prietena lui a fost oprită în trafic vineri, în jurul orei 1, în zona Pieţei Charles de Gaulle, iar după ce şoferul a fost legitimat şi i s-au înapoiat actele, Boureanu a insultat poliţiştii, unuia dintre ei i-a prins degetele la portieră, iar pe altul l-a lovit cu genunchiul.

Conform imaginilor difuzate de Antena 3, Boureanu îi face proşti pe poliţiştii de la Poliţia Rutieră şi îi cere prietenei sale să îl filmeze în timp ce îi ameninţă pe aceştia cu formule precum: "Te las fără pensie" şi "Îţi sparg faţa"..

El a fost încătuşat şi dus la sediul Brigăzii de Poliţie Rutieră la audieri, fiindu-i deschis dosar penal.

Cristian Boureanu a mai fost implicat într-un incident în septembrie 2016, când şi-a bătut fiica pe stradă,  fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...