VIDEO Fotbal - Liga I: Rapid - Dinamo 1-1

VIDEO Fotbal - Liga I: Rapid - Dinamo 1-1

Rapid şi Dinamo au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a 28-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin Cosmin Matei (20), după o eroare în centrul defensivei echipei gazdă, dar Rapid a egalat imediat în derby, prin slovacul Jakub Vojtus (23), la prima sa reuşită pentru echipa giuleşteană.



Într-un meci care a avut zece minute adiţionale în repriza secundă, cele două echipe şi-au creat ocazii periculoase pe finalul partidei. Şutul lui Jonathan Rodriguez (88) a fost apărat fr Horaţiu Moldovan, iar Cosmin Matei a tras în plasa laterală din unghi, după ce îl driblase pe Moldovan (90). Rapid a avut o mare şansă de gol prin marocanul Younes Bnou Marzouk (89), blocat de portarul Cristiano Figueiredo.

Jocul a fost întrerupt în min. 48 din cauza petardelor, torţelor şi fumigenelor aruncare de galeria Rapidului la poarta lui Cristiano Figueiredo, iar meciul s-a reluat în min. 52. Fundaşul dinamovist Răzvan Patriche a primit îngrijiri pentru o sângerare, după ce a fost lovit în picior de un obiect aruncat din tribună.

Foto: (c) IONUT ANGHEL (C) / AGERPRES FOTO


Jucătorii celor două echipe şi arbitrii au ieşit pe teren cu tricouri pe care scria, în limba engleză, Stop the War (Opriţi războiul). Dinamoviştii au desfăşurat un banner cu mesajul ''Libertate şi pace în Ucraina'' (în română).

Rapid a ratat practic calificarea în play-off în urma acestui rezultat.

Echipa antrenată de Mihai Iosif a ajuns la nouă meciuri consecutive fără victorie, şase egaluri şi trei eşecuri. Ultimele sale patru meciuri de acasă s-au încheiat cu acelaşi rezultat, 1-1.

Dinamo e neînvinsă de trei etape, în care are o victorie şi două egaluri, ambele în deplasare.

Scorul a fost 1-1 şi în tur.

FC Rapid Bucureşti - FC Dinamo Bucureşti 1-1 (1-1), Arena Naţională - Bucureşti
Au marcat: Jakub Vojtus (23), respectiv Cosmin Matei (20).
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov)
Observatori: Dan Victor Berbecaru (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Mircea Călin (Bucureşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro