VIDEO Fotbal: Construcţia noului stadion din Piteşti va costa 50 de milioane de euro, anunţă primarul Cristian Gentea

VIDEO Fotbal: Construcţia noului stadion din Piteşti va costa 50 de milioane de euro, anunţă primarul Cristian Gentea

Primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că valoarea totală a noului stadion de fotbal care va fi construit în oraş se ridică la aproximativ 50 de milioane de euro.

"Dimineaţă am vorbit cu proiectantul, iar proiectul va fi gata până în 31 ianuarie. Iar cei de la Compania Naţională de Investiţii (CNI) mi-au promis că în trei săptămâni îl evaluează. Valoarea totală a proiectului va fi sub 50 de milioane de euro. Hotelul care era proiectat iniţial l-am scos, urmând să îl realizăm în etapa a doua. Iar în felul acesta lucrurile vor decurge mult mai rapid. O cotă parte din costuri va veni din partea Primăriei", a spus Gentea.

 


Acesta a menţionat că proiectul iniţial, cel care prevedea menţinerea pistei de atletism, a gazonului şi a nocturnei, va fi modificat, stadionul urmând să fie "construit de la zero".

"Am discutat la CNI şi am găsit acolo oameni care vor să ne ajute. Mi-au părut foarte deschişi. Pentru că eu asta îmi doresc, să schimbăm proiectul acestui stadion. Deci vreau un stadion fără pistă, un stadion absolut nou, construit de la zero. Nu aşa, că trebuie să oprim pista, terenul şi nocturna", a explicat primarul Cristian Gentea.
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)

 

Sursa foto:  Cristian Gentea/Facebook.com

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

3 Așa o fi?

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!