VIDEO Fotbal: Edward Iordănescu, după instalarea sa la FCSB - Totul va fi în responsabilitatea mea şi în puterea mea de decizie

VIDEO Fotbal: Edward Iordănescu, după instalarea sa la FCSB - Totul va fi în responsabilitatea mea şi în puterea mea de decizie

Tehnicianul Edward Iordănescu a declarat, miercuri seara, după ce a fost instalat în funcţia de antrenor principal al echipei de fotbal FCSB , că îşi asumă activitatea şi rezultatele şi că totul va fi în responsabilitatea şi puterea sa de decizie.

"Mesajul meu pentru suporteri este să aibă încredere în noi şi în munca noastră, că vom da totul zi de zi pentru a fi mai buni. Sunt conştient că în fotbal e greu să faci promisiuni concrete şi să oferi anumite garanţii, dar atunci când munceşti cum trebuie şi când te dedici nu ai cum să mergi decât în sus. E adevărat că avem nevoie şi de şansă, pentru că e plină competiţie şi foarte puţin timp la dispoziţie. Îi aştept din nou aproape. Le ştiu supărările, le ştiu aşteptările şi le transmit să aibă încredere că sunt omul potrivit pentru a regenera toată această stare de spirit şi pentru a construi ceea ce ei aşteaptă. Mai mult decât atât, le garantez că foarte multe lucruri care probabil le-au digerat mai greu şi probabil nu le-au plăcut vor fi sută la sută în mâna mea. Îmi asum tot ce înseamnă activitatea echipei şi tot ce înseamnă rezultatele echipei. Totul va fi în responsabilitatea mea şi în puterea mea de decizie. Să ne ajute Dumnezeu să avem şi şansă pentru că este nevoie, dar totul se face cu mâna noastră şi foarte multă muncă", a spus Iordănescu într-un interviu publicat pe contul oficial de YouTube al FCSB.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”