VIDEO Fotbal: Messi a sosit la Paris

VIDEO Fotbal: Messi a sosit la Paris

Lionel Messi, vedeta argentiniană a fotbalului, a sosit marţi la Paris pentru a finaliza transferul său la Paris Saint-Germain, informează Reuters.


Avionul care îl transporta pe Messi a aterizat pe aeroportul Paris-Le Bourget, situat în apropierea capitalei Franţei. Atacantul argentinian a fost aşteptat de fani ai lui PSG, care scandau "Messi! Messi!"

Messi, care purta un tricou cu inscripţia "Ici c'est Paris" ("Aici e Parisul") i-a salutat pe sutele de suporteri ce l-au aclamat pe aeroport, relatează AFP.

Clubul a salutat sosirea sa cu un videoclip de 13 secunde plin de referinţe la cariera atacantului, cum ar fi cele şase Baloane de Aur câştigate de el şi drapelul argentinian, plasat între tricourile lui Neymar şi Kylian Mbappe.


Messi (34 de ani) a ajuns la un acord pentru a deveni noul jucător al echipei franceze Paris Saint-Germain, după despărţirea de FC Barcelona, a anunţat marţi cotidianul L'Equipe. Argentinianul ar urma să efectueze vizita medicală în cursul zilei de marţi, la Spitalul American din Neuilly, înainte de a-şi pune semnătura pe un contract pe doi ani, cu opţiune pentru un sezon suplimentar. AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”