VIDEO Fotbal: ''We Are The People'', imnul oficial al EURO 2020

VIDEO Fotbal: ''We Are The People'', imnul oficial al EURO 2020

UEFA a prezentat, vineri, imnul oficial al turneului final al EURO 2020 la fotbal (11 iunie - 11 iulie), melodia ''We Are The People'', compusă de DJ-ul Martin Garrix în colaborare cu Bono, solistul lui U2, şi The Edge, transmite EFE.

Conform unui comunicat al UEFA, imnul oficial al EURO 2020, care va debuta pe 11 iunie la Roma cu partida Turcia - Italia, a fost compusă pentru ''a celebra sărbătoarea şi fotbalul''.

''We Are The People We've Been Waiting este un cântec despre provocările cu care se confruntă lumea, încercând în acelaşi timp găsirea unei soluţii unificate la aceste probleme. Este un imn pe care îl poate cânta oricine, indiferent de locul de reşedinţă, dar va avea o relevanţă deosebită în Europa, unde ochii tuturor vor fi pe EURO 2020'', se arată într-un comunicat al UEFA.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu