VIDEO Fratele lui Cumpănașu, comisarul-șef Iliuță Cumpănașu, la chef cu interlopii?

VIDEO Fratele lui Cumpănașu, comisarul-șef Iliuță Cumpănașu, la chef cu interlopii?

VIDEO Fratele lui Cumpănașu, comisarul-șef Iliuță Cumpănașu, la chef cu interlopii?

Comisarul șef Iliuță Cumpănașu, 41 de ani, de loc Caracal, este fratele lui Alexandru Cumpănașu.

Despre comisarul șef Iliuță Cumpănașu,  adjunct la Poliția de Frontieră Timiș, se spune că ar avea o slăbiciune pentru mașini scumpe și prietenii în zone periferice ale societății. Deține un BMW și un VW Passat, iar mașina de serviciu, un Audi fățos, i-a adus recent o mică expunere negativă după ce a fost surprins folosind-o și în afara programului. La cumpărături, mai exact. Se mai spune, de asemenea, în comentarii lăsate la diverse articole, că ar fi ajuns pe funcția de acum datorită conexiunilor fratelui său mult mai cunoscut și că ar fi fost implicat, în 2017, în fraudarea unor examene la Poliția de Frontieră din Timișoara, scandal în care a intervenit chiar și sindicatul Europol. Ultima sa declarație de avere este din 2017.

Altfel, numele comisarului șef Iliuță Cumpănașu, în prezent adjunct al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, a mai fost menționat recent (sfârșitul lunii mai) în contextul apariției unei filmări care îl suprinde petrecând zgomotos în compania unor interlopi din oraș și a doi colegi polițiști - comisarul șef Daniel Drăguța, împuternicit la comanda Poliției Municipiului Timișoara, și adjunctul acestuia, subcomisarul Ionel Iacobescu. Petrecerea fusese prilejuită de aniversarea tinerei Iasmina Popovici, trimisă în judecată de DNA pentru trafic de influență. În afara celor trei șefi din poliție, la petrecere au fost invitați Jean Crihan și Ștefan Kerekeș, două personaje spectaculoase din zona infracțională. 

Jean Crihan a fost implicat în scandalul de la clubul "Lepa Brena" când l-a lovit pe liderul interlop Sorin Udrea, iar ulterior, în martie 2014, a fost împușcat cu două focuri de pistol, în plină zi, într-o piaţă din localitate.

Ștefan Kerekeș a fost implicat împreună cu alți suspecți în tâlhărirea unei bătrâne din Viena, de la care au luat 20 de kilograme de aur. Ulterior, a fost prins de autoritățile sârbe după ce autoritățile din Austria au emis pe numele său un mandat internațional de arestare.

Iasmina Popovici a fost trimisă în judecată de DNA pentru cumpărare de influență într-un dosar în care este acuzată că a plătit pentru a-l scoate din arest pe prietenul său de atunci, Adrian Cocoană, cel care a ucis, în 2008, un tânăr după o cursă nebună cu un Ferrari prin centrul Timișoarei, apoi a fugit de la fața locului. 

Iliuță Cumpănașu a susținut că ”nu știu cine este Iasmina Popovici. Am un prieten în Giroc care este lăutar, saxofonist (tatăl Iasminei Popovici, n.a.). La acesta am fost de mai multe ori. Pot să fie interlopi, dacă nu-i știu. Nu știu cine este Jean Crihan. Nici nu cunosc numele. Ca să fie o problemă, trebuia să știu. Eu nu aveam de unde să știu treaba asta”. Cumpănașu a lucrat inclusiv la Brigada de combatere a crimei organizate Timișoara.

Coincidență, la Timișoara trăiește de mai mulți ani și Daniela Dincă, fiica presupusului asasin, medic veterinar de profesie. Și numele acesteia a fost menționat de presă în ultimele zile pe fondul apariției unor informații legate de concubinul său italian, decedat însă în februarie anul acesta, care ar fi fost implicat în tot soiul de afaceri ilegale. SURSA:  Podul.ro .



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...