VIDEO Fraților, ușor-ușor începe să pută a PCR pe la noi...

VIDEO Fraților, ușor-ușor începe să pută a PCR pe la noi...

Fraților, ușor-ușor începe să pută a PCR pe la noi... Excelent reportajul realizat de Recorder.ro. Peste 500 de primari din toată țara s-au îmbulzit să-și facă poze cu Viorica Dăncilă și să valideze o teorie din ce în ce mai evidentă: orice persoană pe care partidul o transformă peste noapte dintr-un anonim în șef de guvern este acceptată cu entuziasm de aparatul din teritoriu.

Aleșii locali s-au întâlnit luni la deschiderea Adunării Generale a Comunelor din România, eveniment găzduit de hotelul fraților Negoiță. Îl așteptau, în primul rând, pe Liviu Dragnea, omul care se confundă până la inițiale cu PNDL-ul, Programul Național de Dezvoltare Locală prin care PSD împarte peste 30 de miliarde de lei către primăriile din toată țara.

 
Au sperat până în ultima clipă că liderul PSD îi va onora cu prezența – au ținut plăcuța cu numele lui pe masa de prezidiu până nu s-a mai putut – și n-au ezitat să-i amintească meritele: „PNDL este, de fapt, Programul Nicolae Dragnea Liviu” .

În lipsa lui Dragnea, primarii s-au mulțumit să-i aducă omagii Vioricăi Dăncilă, pe care au îmbrățișat-o, au sufocat-o cu fotografii și i-au făcut urări de sănătate și viață lungă: „Să ne trăiți, doamna noastră!”.

În trecut, Viorica Dăncilă a fost ea însăși aspirant la funcția de primar. A încercat să câștige Videle în 2004, dar n-a fost votată. A câștigat altcineva, dar ce importanță are? Timpul a dovedit că susținerea partidului este cea care contează: iat-o pe Viorica Dăncilă ajunsă premierul României și învăluită de aprecierile primarilor de pretutindeni.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Da, sunt gay! Și suntem mulți în branșă” / Primul interpret de muzică populară care își recunoaște orient…

2 O franţuzoaică de 37 de ani, mamă a trei copii, s-a îndrăgostit nebuneşte de un puşti român de 14 ani. Cum s-a…

3 Mesajul unui medic psihiatru înainte de a muri de COVID-19. Mama sa, profesoară, a murit de aceeaşi boală cu o…

4 Așa o fi?

5 Culise din stomacul infectat al Poliției Române / Cine își asumă eliminarea „bubei” Despescu?