VIDEO „Frustrați nefericiți”/Interlopul Dani Mocanu, replică pentru cei care îl critică pentru că a filmat în dormitorul lui Ceaușescu

VIDEO „Frustrați nefericiți”/Interlopul Dani Mocanu, replică pentru cei care îl critică pentru că a filmat în dormitorul lui Ceaușescu

Cunoscutul interlop cântăreț de muzică de petrecere se află din nou în mijlocul unor controverse în mediul online! Dani Mocanu a fost criticat pentru că a filmat un videoclip în casa care a aparținut lui Nicolae Ceaușeșcu, așa că a decis să lămurească lucrurile!

​Dani Mocanu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din țară, a revenit în atenția publicului după ce a scăpat de arestul la domiciliu. Apariția sa nu a fost însă una obișnuită, artistul filmând un nou videoclip pentru piesa sa chiar în apartamentul lui Nicolae Ceaușescu de la Palatul Snagov.

La scurt timp după lansarea piesei, urmăritorii săi au scris tot felul de comentarii negative, însă Dani Mocanu le-a dat imediat replica. Manelistul i-a numit „frustrați nefericiți” și a spus, printre altele, că a contribuit la creșterea notorietății locului respectiv.

„Eu cred că toți cei care sunt contra sunt decât niște frustrați nefericiți. Sunt convins că domnul Nicolae Ceaușescu mă iubea mult, dar mult de tot, dacă trăia.

Cât despre filmarea efectuată la palatul lui, eu zic că ar trebui să îmi mulțumiți, fiindcă am făcut din nou palatul cunoscut, dat fiind faptul că mulți dintre voi ați uitat de existența lui”, a scris Dani Mocanu, într-o postare de pe Facebook.




Citește și:

populare
astăzi

1 CTP / Mihai Eminescu nu era moldovean get-beget, ci are origini transilvănene

2 Putin trăiește o nouă poveste de dragoste

3 VIDEO Buzescu, Teleorman, România...

4 Adio, Edi Iordănescu. Salariu de nerefuzat propus de arabi celui mai prost plătit selecționer de la Euro

5 Ce ați resimțit și ce urmează în timpul furtunii electromagnetice aflată în desfășurare