VIDEO FUM la Metrou! Circulația pe magistrala spre Pipera a fost oprită

VIDEO FUM la Metrou! Circulația pe magistrala spre Pipera a fost oprită

Probleme la metrou, s-a semnalat fum in tunel pe segmentul Piata Victoriei-Piata Aviatorilor, transmite Digi 24. Toata statia Piata Victoriei a fost evacuata.

UPDATE 10:46 "A avut loc o degajare de fum din izolatorul din sina trei in tunel. Momentan e inchisa statia Piata Victoriei 1 si 2, iar spre Pipera se circula pe un singur fir", au precizat surse institutionale pentru HotNews.ro.

"In acest moment sina 3 de pe tunelul in cauza a fost scoasa de sub tensiune, iar salvatorii Metrorex si pompierii sunt in tunel pentru a afla ce s-a intamplat", au mai precizat sursele citate.

UPDATE 10.44 "Au ars 2 m liniari de izolator de la şina de metrou. Incendiul producându-se la 150 de metri de staţia Piaţa Victoriei în sensul spre Aviatorilor", a declarat Adrian Marin de la ISU Bucureşti Ilfov.

UPDATE Fum pe tunel la metrou intre statiile Piata Victoriei si Aviatorilor din Capitala, mai multe autospeciale de stingere intervin la fata locului, circulatia fiind oprita, informeaza Inpectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti- Ilfov, citat de Mediafax.

Circulatia este oprita in acest moment pe magistrala ce duce spre Pipera. Pe sensul spre Berceni garniturile circula, pe celalalt fir se merge pana in Piata Romana.

Conducatorul unei garnituri ce plecase spre Piata Victoriei a vazut fum in tunel si s-a intors cu garnitura in Piata Aviatorilor.

Potrivit sursei citate, la fata locului au sosit 6 autospeciale de pompieri si 4 de la SMURD.

 Revenim cu detalii

Un martor a postat imagini si cu masinile de pompieri sosite langa intrarea la metrou de la Piata Victoriei de langa Guvern.






Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu